Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiškai žuvo „YouTube“ žvaigždė Rubenas Carbonellis: neišsiskleidė vyro parašiutas

Trečiadienį žuvo 29 metų ispanų „YouTube“ žvaigždė Rubenas Carbonellis. Vyras slapta pateko į cemento fabriką Alikantės mieste ir laiku neišsiskleidus parašiutui iškart mirė nukritęs ant žemės. R.Carbonellis buvo žinomas dėl ekstremalaus sporto, kurį demonstruodavo savo „YouTube“ kanalo gerbėjams.
Rubenas Carbonellis
Rubenas Carbonellis

Ispanų socialinio tinklo žvaigždė mirtiną šuolį atliko užsilipęs ant 49 metrų aukščio kamino, tačiau, neišsiskleidus parašiutui, nukrito ant žemės ir mirė.

Vyras slapta pateko į Alikantės miesto cemento fabriką ankstų trečiadienio rytą, norėdamas nufilmuoti dar vieną ekstremalų vaizdo įrašą savo „YouTube“ prenumeratoriams.

Socialinių tinklų nuotr./Rubenas Carbonellis
Socialinių tinklų nuotr./Rubenas Carbonellis

Lemtingą akimirką ekstremalas buvo kartu su savo draugu, kuris ir pranešė apie R.Carbonello mirtį. Šiuo metu atliekamas tyrimas, kaip pora pateko į fabriką ir sugebėjo užlipti į 49 metrų aukščio kaminą.

Pranešama, kad Rubenas ir jo draugas peršoko „Cemex“ kompanijai priklausančią tvorą San Visente del Raspeige mieste. Kompanija pranešė, kad apsaugos kameros užfiksavo porą, kuri slaptai pateko į teritoriją.

Socialinių tinklų nuotr./Rubenas Carbonellis
Socialinių tinklų nuotr./Rubenas Carbonellis

Vyrai, patekę į teritoriją, pradėjo lipti kaminu, nuo kurio ir šoko „YouTube“ žvaigždė. Tačiau parašiutas neišsiskleidė. Iki šiol nėra žinoma, dėl kokių priežasčių tai įvyko.

Ekstremalas į savo „YouTube“ kanalą dažnai keldavo įvairiausius vaizdo įrašus, kuriuose buvo vaizduojamas ekstremalus sportas. Vaizdo įrašuose buvo galima pamatyti, kaip vyras šoko nuo tilto, parasparnio ar atliko ekstremalius šuolius su parašiutais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius