Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Turtingiausias pasaulio šuo parduoda buvusią Madonnos vilą: prašo triskart daugiau

Milijoninį turtą iš velionės vokiečių grafienės Karlotos Leibenstein paveldėjęs vokiečių aviganis Gunthers VI yra turtingiausias pasaulyje šuo ir pastarąjį laiką mėgavosi prabanga viloje, kuri seniau priklausė popdivai Madonnai. Visgi netrukus šuo persikels kitur, tad rezidencija parduodama. Už vilą dabar norima tris kartus didesnės sumos, nei kadaise prašė Madonna – į tai sureagavo ir pati dainininkė.
Šuo Guntheris VI, Madonna, vilos vaizdai
Šuo Guntheris VI, Madonna, vilos vaizdai / „Scanpix“ nuotr.

Guntheris VI – laimingas šuo: velionė vokiečių grafienė Karlota Leibenstein, mirusi 1992 m., visą savo 80 mln. vertės turtą paskyrė mylimam augintiniui – jo seneliui Guntheriui III. Nors toks grafienės sprendimas gali atrodyti keistas, moteris didžiulių turtų negalėjo palikti žmogui – ji neturėjo vaikų ar artimų giminaičių. Guntheriui III turtus vėliau paveldėjo jo sūnus ir anūkas.

Dabar paveldėtojo Guntherio VI turtus tvarko įmonė „The Gunther Corporation“, kuri buvo sukurta siekiant užtikrinti tinkamą šuns ir jo nuosavybės priežiūrą. Žmonės, atsakingi už aviganio palikimo valdymą, ilgainiui jį išaugino į 500 milijonų dolerių vertės turtą, o pinigus investavo į dvarus ir vilas visame pasaulyje.

„Scanpix“/AP nuotr./Turtingiausias pasaulyje šuo Guntheris VI ir jo vila, anksčiau priklausiusi Madonnai
„Scanpix“/AP nuotr./Turtingiausias pasaulyje šuo Guntheris VI ir jo vila, anksčiau priklausiusi Madonnai

Pastaruoju metu Guntheris VI gyveno devynių miegamųjų ir aštuonių vonios kambarių dvare Majamyje, kuris kadaise priklausė Madonnai.

„Scanpix“/AP nuotr./Turtingiausias pasaulyje šuo Guntheris VI
„Scanpix“/AP nuotr./Turtingiausias pasaulyje šuo Guntheris VI

Vis tik turtingiausias šuo pasaulyje keičia gyvenamąją vietą ir netrukus gali tapti dar turtingesnis – prabangius rūmus jis parduoda triskart brangiau, nei jį nusipirko. Už vilą šuo tikisi gauti beveik 32 milijonus JAV dolerių.

Dvaro pardavimo reikalus Guntheris patikėjo nekilnojamojo turto agentei Ruthie Assouline.

„Kai prižiūrėtojai man pasakė, kad turtas priklauso šuniui, iš pradžių aš netikėjau“, – people.com pasakojo Ruthie Assouline.

„Scanpix“/AP nuotr./Turtingiausio pasaulyje šuns Guntherio VI vila, priklausiusi Madonnai
„Scanpix“/AP nuotr./Turtingiausio pasaulyje šuns Guntherio VI vila, priklausiusi Madonnai

Moteris sako, kad pirmiausia ji turėjo su Guntheriu susipažinti ir gauti jo leidimą tvarkyti pardavimo sandorius.

„Per pirmąjį mano ir Guntherio susitikimą jis pribėgo prie manęs, skyrė stiprų drėgną bučinį ir nulaižė mano lūpų dažus. Manau, kad būtent tai reiškė sandorio patvirtinimą!“, – pasakoja turto agentė.

Soc. tinklų nuotr./Madonna
Soc. tinklų nuotr./Madonna

Į šią naujieną sureagavo ir pati pop muzikos ikona. Savo „Instagram“ paskyroje ji pasidalijo mintimis apie Guntherio VI sprendimą jos vilą parduoda tris kartus brangiau.

Madonnos paskelbtoje nuotraukoje – niūri veido išraiška, liūdni jaustukai ir antraštė: „Kai sužinai, kad šuo tavo buvuį namą parduoda už 3 kartus didesnę sumą, nei tu jį jam pardavei!“

Majamyje esančią vilą prieš 20 metų įsigijo Guntherio VI tėvas Guntheris IV, antrasis giminės šuo. Savo namą Madonna pardavė, kai su tuometiniu vyru Guy Ritchie persikėlė į Angliją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius