Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Turtuolė Paris Hilton vėl įsimylėjo: šįkart – aktorių Chrisą Zylką

Prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (36) – nebe vieniša. Gražuolės širdį užkariavo aktorius Chrisas Zylka (31), rašo TMZ.com.
Paris Hilton ir Chrisas Zylka
Paris Hilton ir Chrisas Zylka / „Scanpix“ nuotr.

Naujai iškeptą porą paparacai pastebėjo oro uoste – įsimylėjėliai ruošėsi skrydžiui. Savo jausmų jiedu neslėpė: vos išlipusi iš automobilio gražuolė paveldėtoja pamatė paparacų armiją, ir it niekur nieko įsikibo į naujo mylimojo ranką.

P.Hilton išrinktasis – penkeriais metais jaunesnis Chrisas Zylka – yra Holivudo aktorius. Jį išgarsino tokie filmai kaip „Likusieji“ („The Leftovers“) bei „Nepaprastas Žmogus Voras“ („The Amazing Spider-Man“).

Susitikę paparacius P.Hilton ir Ch.Zylka neskubėjo bėgti – ramiai ėjo savo keliu. Tiesa, aktorius buvo visai nekalbus, o P.Hilton leidosi į vieno iš fotografų provokaciją.

Pirmiausia ji pašmaikštavo sakydama „Jau sakiau jums – vieną dieną Paris bus prezidentė“, o po to atsakė į kelis klausimus apie jausmus aktoriui: patvirtino, kad jiedu pora ir kad jis – tas vienintelis.

Į klausimą, ar pora jau gyvena kartu, Paris atsakė: „Tai jau vyksta“. O paklausta apie galimas vestuves pasiūlė „sekti įvykius“.

15min primena, kad beveik prieš metus, balandį, P.Hilton išsiskyrė su pastaruoju mylimuoju – sėkmingu verslininku, multimilijonieriumi Thomu Grossu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius