Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainietis Vitalijus Sediukas per Aktorių gildijos apdovanojimus parpuolęs ant žemės apkabino Bradley Cooperį

Šeštadienį Los Andžele vykusiuose Aktorių gildijos apdovanojimuose nepastebėtas neliko ir išsišokimais garsėjantis ukrainiečių reporteris Vitalijus Sediukas – šį kartą jis buvo nusitaikęs į aktorių Bradley Cooperį.
Vitalijus Sediukas parpuolęs ant žemės apkabino Bradley Cooperį
Vitalijus Sediukas parpuolęs ant žemės apkabino Bradley Cooperį / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į Aktorių gildijos apdovanojimus atvykęs Bradley Cooperis gerai nusitaikęs pozavo fotografams ant raudonojo kilimo, kai netikėtai prie jo pribėgęs Vitalijus Sediukas parpuolė ant žemės ir klūpėdamas apkabino aktorių per liemenį.

39-erių Bradley Cooperis kaipmat išraudonavo ir pasilenkęs bandė pakelti klūpantį vyruką. Tačiau Vitalijus Sediukas buvo taip stipriai įsitvėręs, kad jo nukrapštyti niekaip nepavyko – aktorius iš jo glėbio išsilaisvino tik tada, kai reporteris pats nusprendė jį paleisti ir atsistojo. Vitalijus Sediukas pašnibždėjo kažką aktoriui į ausį ir lyg niekur nieko nuėjo.

Bradley Cooperis
Bradley Cooperis
 

Fotografų paklausus, ar aktoriui viskas gerai, jis šypsodamasis linktelėjo.

Ukrainiečių reporteris Vitalijus Sediukas jau ne pirmą kartą išsišoka svarbiuose pramogų pasaulio renginiuose. Štai 2013-aisiais jis be leidimo įsmuko į „Grammy“ apdovanojimus, kur įsitaisė dainininkui Adamui Levine'ui skirtoje vietoje – šis į pokštą pažiūrėjo su humoru ir atsisėdo kolegai Blake'ui Sheltonui ant kelių. Vitalijus Sediukas apdovanojimuose taip pat bandė pertraukti apdovanojimą atsiimti atėjusios Adele padėkos kalbą.

2012-aisiais Vitalijus Sediukas per filmo „Vyrai juodais drabužiais 3“ („Men in Black III“) premjerą Maskvoje pribėgęs prie filmo žvaigždės Willo Smitho pabučiavo jam į skruostą – už tai reporteris nuo garsaus aktoriaus susilaukė antausio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius