-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Putino mylimoji A.Kabajeva užminė mįslę: mūvi vestuvinį žiedą?

Propagandinės programos „Vremia“ eteryje pasirodžiusi Vladimiro Putino mylimąja vadinama Alina Kabajeva pakurstė kalbas, kad yra ištekėjusi. Ant dešinės rankos bevardžio piršto ji mūvėjo, kaip manoma, vestuvinį žiedą.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva / Stop kadras

Alina Kabajeva „Vremia“ eteryje pasirodė su rožine suknele ir Georgijaus juosta, o už jos buvo matyti ir karo Ukrainoje simbolis „Z“, praneša unian.net.

Tačiau interneto naudotojai pastebėjo dar kai ką. Ant dešinės rankos bevardžio piršto A.Kabajeva mūvėjo, kaip manoma, vestuvinį žiedą. Įvaizdį ji taip pat papildė perlų auskarais.

Tačiau nei pati A.Kabajeva, nei V.Putinas nekomentuoja savo asmeninio gyvenimo.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas stengėsi išlaikyti savo asmeninį gyvenimą privatų. Jo buvusios žmonos Liudmilos taip pat beveik niekas nematydavo viešumoje.

Minėtame portale rašoma, kad santuokos metu V.Putinas esą turėjo meilužių, ir ne vieną. Tarp jų buvo ir gimnastė Alina Kabajeva, kuri, pasak žiniasklaidos, pagimdė jam vaikus ir karo Ukrainoje metu slapstėsi užsienyje.

Kaip anksčiau skelbė pagesix.com, šaltinių teigimu, A.Kabajeva su V.Putinu turi 7 metų dvynes dukras, kurios gimė 2015 m. vasarį netoli Lugano, Šveicarijoje. Manoma, kad jie taip pat turi dar du sūnus.

„Alina su Putinu turi du berniukus ir dvynukes mergaites, kurie gimė Šveicarijoje“, – apie, kaip manoma, Putino vaikus su 38 metų Kabajeva „Page Six“ sakė šaltinis. „Visi vaikai turi šveicariškus pasus, įsivaizduoju, kad ir ji taip pat.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius