Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venecijos kino festivalyje – Ryano Goslingo ir Bradley Cooperio filmų pasaulinės premjeros

Venecijos kino festivalyje šiemet bus daug Holivudo žvaigždžių galios, įskaitant astronauto Neilo Armstrongo biografijos su Ryanu Goslingu, istorinio brolių Coenų vesterno su Liamu Neesonu, ir Bradley Cooperio režisūrinio debiuto su Lady Gaga pasaulines premjeras.
Filmų „Gimė žvaigždė“ ir „Pirmasis žmogus“ afišos
Filmų „Gimė žvaigždė“ ir „Pirmasis žmogus“ afišos

Seniausias pasaulyje kino festivalis – 75-oji jo laida – prasidės rugpjūčio 29 dieną pasauline Damieno Chazelle filmo „Pirmasis žmogus“ („First Man“) premjera.

Kaip ir ankstesniame jo filme „Kalifornijos svajos“ („La La Land“), kuris atidarė 2016-ųjų Venecijos festivalį ir pelnė šešis „Oskarus“, „Pirmajame žmoguje“ pagrindinį herojų vaidina Ryanas Goslingas.

VIDEO: Filmo „Pirmasis žmogus“ apie Neilą Armstrongą su Ryanu Goslingu anonsas

„Basterio Skrugso baladė“ („The Ballad of Buster Scruggs“) yra naujas brolių Coenų pasiūlymas kino gurmanams. Ši istorija prasidėjo kaip televizijos serialas, o dabar virto filmu, kuriame vaidina ir Tomas Waitsas.

Emma Stone, Olivia Colman ir Rachel Weisz vaidina nepagarbioje komedijoje apie XVIII amžiaus karalienės dvarą „Favoritė“ („The Favourite“), kurią režisavo Jorgas Lantimas, taip pat debiutuojantis Lido saloje.

Tilda Swinton ir Dakota Johnson drauge pasirodys siaubo filme „Suspiria“, kurį režisavo Luca Guadagnino, pelnęs pripažinimą už praėjusių metų juostą „Vadink mane savo vardu“ („Call Me By Your Name“).

Tarp kitų pirmą kartą rodomų filmų bus pirmasis po „Gravitacijos“ („Gravity“) Alfonso Cuarono darbas „Roma“, Mike'o Leigh „Peterloo“ apie 1819 metų žudynes Šiaurės Anglijoje ir „Saulėlydis“ („Napszallta“), kurį režisavo vengrų režisierius Laszlo Nemesas, 2016 metais gavęs geriausio filmo užsienio kalba „Oskarą“ už „Sauliaus sūnų“ („Saul fia“).

Kadras iš filmo/Bradley Cooperis ir Lady Gaga filme „Gimė žvaigždė“
Kadras iš filmo/Bradley Cooperis ir Lady Gaga filme „Gimė žvaigždė“

Nekonkursinėje programoje debiutuos Bradley Cooperio filmas „Gimė žvaigždė“ („A Star is Born“), kuriame jis vaidina drauge su Lady Gaga, ir drama apie policijos piktnaudžiavimą „Dragged Across Concrete“ su Melu Gibsonu ir Vince'u Vaughnu.

„Aukso liūtai“ už gyvenimo pasiekimus iki rugsėjo 8-osios truksiančiame festivalyje bus įteikti britų aktorei Vanessai Redgrave ir kanadiečių kino kūrėjui Davidui Cronenbergui.

VIDEO: Filmo „Gimė žvaigždė“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius