Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvėse ant žolės paslydusi Meghan Markle vos nepargriuvo: plinta video

Pirmą vedybinio gyvenimo mėnesį princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan sutiko simboliškai – dalyvaudami kitose vestuvėse. Tačiau jose Meghan vos pavyko išvengti nesėkmės – eidama į bažnyčią ji slystelėjo ant žolės ir vos nepargriuvo.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / Vida Press nuotr.

15min primena, kad princas Harry ir hercogienė Meghan šeštadienio popietę dalyvavo Linkolnšyro grafystėje vykusiosiose jo pusseserės ledi Celios McCorquodale, princesės Dianos dukterėčios, vestuvėse.

Į Šv. Andriejaus ir Šv. Marijos bažnyčią vedantis takelis driekėsi per senas kapinaites, ir svečiams teko nusileisti nedidele kalvele. Kiekviena moteris ja leidosi atsargiai – slidi žolė, kalvelė, aukštakulniai ir ilga suknelė (Meghan vilkėtoji – tai „Oscar de la Renta“ už 5 490$) yra ganėtinai rizikinga kombinacija.

Tokia, kad net ir hercogienei vos pavyko nepaslysti – ji akimirką kluptelėjo, tačiau spėjo suvaldyti lygsvarą. Žinoma, padėjo ir princo Harry ranka, į kurią Meghan buvo įsikibusi.

„E! News“ kameros užfiksavo šį momentą (nuo 23 sek.):

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius