-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vienas namuose“ gerbėjams – netikėta žinia: kurs naują kultinio filmo versiją

Pramogų pasaulio galiūnai sumanė sukurti dar vieną transliavimo paslaugą, mat „Walt Disney“ netrukus pristatys naujovę, „Netflix“ konkurentę – internetinę filmų ir serialų platformą „Disney+“, kuri startuos jau šių metų lapkričio 12 dieną. O „Disney+“ mediatekoje – ne tik laiko patikrinti „Disney“ hitai, bet ir nauji kūriniai ar net kultinių filmų perdirbiniai. Dabar kompanija paskelbė kursianti naują komedijos „Vienas namuose“ versiją, tiesa, taip nemenkai supykdydama dalį originalo gerbėjų.
Komedija „Vienas namuose“
Komedija „Vienas namuose“ / Vida Press nuotr.

Naujoje internetinėje paltformoje „Disney+“ bus galima žiūrėti ne tik klasikinius kompanijos filmus ar animacinius filmukus. Jau dabar paskelbti planai kurti kai kurių itin gerai žinomų kino juostų perdirbinius.

Antradienį „Walt Disney Company“ kompanijos generalinis direktorius Bobas Igeris portalui „Deadline“ pranešė, kad išvysime tokių filmų kaip „Naktis muziejuje“, „Nevykėlio dienoraštis“, „Urmu pigiau“ ar net „Vienas namuose“ naujas versijas.

Socialinių tinklų nuotr./„Disney +“ logotipas
Socialinių tinklų nuotr./„Disney +“ logotipas

Šių kultinių filmų pavadinimai priklausė kino kompanijai „21st Century Fox“. Tačiau po ilgų derybų kovo mėnesį „Walt Disney Company“ pavyko ją nusipirkti, todėl ir jų iki tol sukurti filmai perėjo į „Disney“ rankas.

Vis dėlto didžiausia naujo kanalo sensacija tapo „Vienas namuose“ perdirbinys. Prieš du dešimtmečius pasirodžiusi komedija pasakoja apie pramuštgalvio Kevino McCallisterio (akt. Macauley Culkinas) nuotykius, kai šis bandė apsaugoti savo šeimos namus nuo įsibrovėlių, dar žinomų kaip „Šlapieji banditai“. Berniuką šeima paliko netyčia per nuolatinį skubėjimą.

Berniuko nuotykius buvo galima išvysti ir antroje filmo dalyje – po dvejų metų veiksmas vyko Niujorke, kuriame Kevinas blaškėsi, nes įsėdo ne į tą lėktuvą.

Vida Press nuotr./Macaulay Culkinas filme „Vienas namuose“
Vida Press nuotr./Macaulay Culkinas filme „Vienas namuose“

Visgi po dviejų dalių filmas sulaukė dar trijų tęsinių 1997, 2002 ir 2012 metais. Tiesa, nei viename iš šių filmų nevaidino M.Culkinas ir kitos dalys nebuvo tokios populiarios, netgi susilaukė nepalankios žiūrovų reakcijos ir neigiamų kino kritikų atsiliepimų.

Todėl šių naujienų apie „Disney“ kino kompanijos ketinimus perdaryti garsųjį filmą dalis gerbėjų nesutiko džiugiai. Jie išreiškė nepasitenkinimą socialiniuose tinkluose, rašydami, kad nauja versija vis tiek neprilygs originalui.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Danielis Sternas ir Joe Pesci filme „Vienas namuose“ (1990 m.)
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Danielis Sternas ir Joe Pesci filme „Vienas namuose“ (1990 m.)

„Disney ketina perdaryti „Vienas namuose“ ir kitus filmus, nes panašu, kad jie nebeturi originalių idėjų“, – pasipiktinęs nauju kino gigantės sumanymu rašė gerbėjas.

„Disney, neperdarykite „Vienas namuose“! Jūsų ketinimai sugadins originalo dvasią“, – rašė kitas įpykęs gerbėjas.

„Sveiki, „Disney“, prisimenate „Vienas namuose“ tęsinius po antros dalies? Jie buvo siaubingi. Visiškai nebūtina perdaryti „Vieno namuose“.

Na, nebent jei darysite tęsinį su užaugusiu Kevinu, kurį vaidins tas pats Macauley Culkinas, ir jo vaikais, kurie bandys sustabdyti „Šlapiuosius ir lipniuosius banditus“. Tada sutarta“, – idėjomis dalijosi socialinio tinklo vartotojas.

„Disney+“ platformos, startuosiančios lapkričio 12 dieną, vartotojai galės rinktis iš kelių prenumeratos variantų. Narystė mėnesiui kainuos apie 6 eurus, o metams – maždaug 62 eurus.

„Disney" nuotr./Disney+
„Disney" nuotr./Disney+

Naujos platformos vartotojai galės joje išvysti „Juodąją panterą“, „Žvaigždžių karų“ filmus ar net pamėgtus „Simpsonus“. Per „Disney+“ taip pat pamatysime naujausius „WandaVision“, „The Falcon and The Winter Soldier“ filmus. Čia bus išskirtinė galimybė žiūrėti ir vaidybinę legendinio animacinio filmo „Dama ir valkata“ versiją, taip pat klasikinius animacinius filmukus.

„Disney+“ turinys bus išties platus – 400 filmų ir daugiau nei 7500 serijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius