Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žurnalas „People“ seksualiausiu pasaulio vyru išrinko britų aktorių Idrisą Elbą: ar sutinkate?

JAV žurnalas „People“ kasmet renka seksualiausią pasaulyje vyrą, ir šiemet šį titulą skyrė britų kino žvaigždei Idrisui Elbai (46 m.).
Idrisas Elba
Idrisas Elba / „Vida Press“ ir „People“ nuotr.

„Sužinojęs pagalvojau „Nagi, negali būti. Rimtai?“. Tada pažiūrėjau į veidrodį, nužiūrėjau visą save. Pamaniau, kad taip, šiandien atrodau visai seksualiai. Bet nuoširdžiai kalbant, tai tiesiog malonus jausmas. Tai buvo staigmena – neabejotinai paglostė mano ego“, – apie reakciją sužinojus, kad „People“ išrinko būtent jį, sakė Idrisas Elba.

„People“ viršelis/ Idrisas Elba
„People“ viršelis/ Idrisas Elba

Britų aktorius tapo 33-iuoju „People“ paskelbtu seksualiausiu pasaulio vyru. Pirmas šį titulą 1985-aisiais gavo Melas Gibsonas, kai jam tebuvo 29-eri, o pernai seksualiausiu buvo išrinktas kantri muzikos žvaigždė Blake'as Sheltonas.

Prisimindamas savo jaunas dienas Idrisas Elba sakė perėjęs nerangaus jaunuolio fazę – buvo labai aukštas ir lieknas, bendraklasiai nepraleisdavo progos iš jo pasišaipyti. Nepadėjo ir afrikietiška kilmė (jo tėvai – iš Siera Leonės ir Ganos) bei vardas – Idrissa Akuna Elba.

„Bet vos tik pajėgiau užsiauginti ūsus, tapau kiečiausiu vaikiu rajone. Užsiauginau ūsus, šiek tiek raumenų – buvau pašėlęs“, – pasakojo aktorius, kuriam neretai prognozuojama Džeimso Bondo rolė.

Kai nevaidina kine, Idrisas Elba didžėjauja vakarėliuose Ibisoje, boksuojasi Tailande, kuria savo drabužių liniją ar planuoja vestuves – vasarį aktorius pasipiršo savo 29-erių draugei Sabrinai Dhowre. O svarbiausi jam gyvenime – jo vaikai: aktorius iš ankstesnių santykių turi 16-metę dukrą ir ketverių sūnų.

Vida Press nuotr./Idrisas Elba
Vida Press nuotr./Idrisas Elba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius