Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Arbatoje marinuoti šašlykai

Arbatoje marinuoti šašlykai
15min skaitytojo nuotr. / Arbatoje marinuoti šašlykai
Šaltinis: Projekto partnerio remiamas turinys
Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimą
0
A A

Kviečiame išmėginti Neringos atsiųstą šašlykų, marinuotų arbatoje, receptą!

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Reikės:

  • 2 kg sprandinės,
  • 100 g juodosios arbatos,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • mėgstamų prieskonių,
  • 3 svogūnų.

Pasiruoškime arbatos marinatą: 100 g arbatžolių (1,5 litrui vandens). Kai arbata atvės, perkošti užpilti pjaustytą mėsą. Arbatoje marinuoti mėsą apie 3 val.

Tada nusunkiame mėsą (kad liktų šiek tiek skysčio), suberiame pjaustytus svogūnus.

Viską apibarstyti prieskoniais ir palikti marinuotis dar 2-3 valandoms.

Skanaus.

15min skaitytojo nuotr./Arbatoje marinuoti šašlykai
15min skaitytojo nuotr./Arbatoje marinuoti šašlykai

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką