TIESAI REIKIA TAVO PALAIKYMO PRISIDĖK
Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą

Atsigaivinkite: naminiai ledai iš 2 produktų

Naminiai ledai
123RF.com nuotr. / Naminiai ledai
Šaltinis: Remiamas turinys
Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimą
0
A A

Kas gali būti geriau karštą dieną, nei visa dėžė gardžių ledų, kurie nesibaigia? Tik vėjelis, pučiantis tiesiai į veidą, įsivaizduojant, kad gulite Indijos vandenyno pakrantėje ir jums nerūpi niekas!

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Kadangi tropinis karštis jau čia pat, pasiruoškite jam! Šiems nuostabiems ledams tereikia 2 produktų, o pasigardinti galite kuo tik geis jūsų apsalusi širdis!

Reikės:

  • 400 ml kondensuoto pieno su cukrumi,
  • 450 ml „Piemenėlio“ plakamosios grietinėlės.

Gaminimas:

Kondensuotą pieną padėkite į šaldymo kamerą, kad atšaltų.

Iki standumo išplakite grietinėlę.

Lėtai plakdami supikite atšalusį kondensuotą pieną į grietinėlę. Galite pagardinti vaniliniu cukrumi.

Pabaigoje plakite greičiau, kad masė taptų puri ir vienalytė.

Jau turite ledų pagrindą, kurį galite pagardinti įvairiais norimais priedais – riešutais, uogomis ar šokoladu.

Priedai:

  • Braškiniams ledams:

2 stiklines ledų pagrindo sumaišykite su ¼ stiklinės šviežių braškių tyrės.

  • Mango ledams:

2 stiklines ledų pagrindo sumaišykite su ¼ stiklinės mango tyrės.

  • Sausaininiams ledams:

2 stiklines ledų pagrindo sumaišykite su 2/3 stiklinės trupintų “Oreo” sausainių.

  • Riešutiniams ledams:

2 stiklines ledų pagrindo sumaišykite su ¼ stiklinės skrudintų smulkintų graikinių (ar kitų mėgstamų) riešutų.

  • Šokoladiniams ledams:

2 stiklines ledų pagrindo sumaišykite su ¼ stiklinės juodojo šokolado gabaliukų.

Paruoštą ledų masę sukrėskite į šaldymo dėžutę, uždenkite ir dėkite į kamerą bent 6 valandoms, o geriausiai – nakčiai.

Skanaus!

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką