-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maisto užsakymas telefonu gelbsti ir romantiškame pasimatyme, ir sporto varžybose su draugais

Maistas, o tiksliau – poreikis maitintis, atsirado kartu su pirmąja gyva ląstele, todėl ir žmonijos istorija nuo jo tiesiog neatsiejama. Ieškodami maisto, mūsų pirmtakai klajojo iš vienos vietos į kitą.
Maisto užsakymas telefonu gelbsti ir romantiškame pasimatyme, ir sporto varžybose su draugais
Maisto užsakymas telefonu gelbsti ir romantiškame pasimatyme, ir sporto varžybose su draugais

Iš pradžių jie maitinosi tuo, ką rasdavo aplinkui – augalais, jų sėklomis, šaknimis, vaisiais. Vėliau, išmokę pasigaminti ginklų ir medžioti, paragavo ir mėsos skonio, o perpratę ugnies paslaptis, pagaliau galėjo liautis klajoję ir pradėti sėsliau gyventi. Žmonės ėmė auginti grūdinius augalus ir daržoves, gyvulius, išmoko maistą ne tik kepti, virti, bet ir džiovinti, sūdyti, taip išlaikydami jį ilgiau tinkamą vartoti ir pasiruošdami sunkiems žiemos mėnesiams.

Keičiantis laikams ir klimatui, atrandant naujus pasaulius ir žemes, keitėsi žmonių skonis, poreikiai ir maisto įvairovė. Maistas, iš pradžių reiškęs tik viena – galimybę išgyventi, įgavo kitą prasmę. Nebeužteko kur nors prisėdus tiesiog sukimšti gabalą sūrio ar mėsos. Buvo atkreiptas dėmesys į aplinkos, kurioje valgoma, įtaką ir maisto tiesioginį ryšį su žmogaus sveikata. Tačiau, svarbiausia, tai, kad valgydamas žmogus ne tik patenkintų savo fiziologinius poreikius, atgautų jėgas, bet ir patirtų malonumą – mėgautųsi maistu.

Šiais laikais galimybė pasimėgauti maistu, kai nereikia lakstyti nuo ankstyvo ryto po miškus gaudant pusryčius, lengvai pasiekiama. Nuolat rengiamos degustacijos, kas keletas žingsnių – kvapais viliojančios kavinės ir barai. Netgi aptingus ir nenorint kelti kojos iš namų pakanka spustelėti keletą kompiuterio klavišų ar brūkštelėti telefonu ir po valandėlės skaniausias maistas pakutens gomurį. Tačiau dabar tik gauti maisto nebeužtenka. Juk valgyti vienam, net ir žiūrint įdomiausią filmą, įtemptas rungtynes, nuobodu. Daug smagiau pietauti ar vakarieniauti, kai aplink linksmi ir nuoširdūs draugai, artimieji, kai skamba juokas ir liejasi kalbos, nes tada patiriamas dvigubas malonumas – prisipildo ir širdis, ir skrandis.

Partnerio nuotr./Nauja „Wolt“ funkcija „Užsisakyti drauge“
Partnerio nuotr./Nauja „Wolt“ funkcija „Užsisakyti drauge“

Būtent galvodamas apie tai – padėti žmonėms lengviau patirti bendravimo ir valgymo malonumą – „Wolt“ įdiegė funkciją Užsisakyti Drauge. Ką ji reiškia? Mažiau rūpesčių ir daugiau malonumo! Prisipažinkit, juk ne kartą ruošdamiesi iškylai, filmų vakarui, kviesdami draugus ir artimuosius pasėdėti vasaros terasoje, sukot galvą, kuo juos pavaišinti: juk vienas nevalgo mėsos, kitas užsispaudžia nosį vos pajutęs svogūnų kvapą, o trečias neįsivaizduoja pasisėdėjimo be didelio mėsainio ar apskrudusių šonkauliukų. Tačiau dabar jums nereikia veltui sukti galvos ir nerimauti, kad kuris draugas po vakarėlio grįš namo gurgiančiu pilvu ir tuoj pat lįs į šaldytuvą. Pasinaudodami funkcija Užsisakyti Drauge, užsisakykite sau norimą patiekalą ir leiskite draugams patiems išsirinkti, ką norėtų valgyti. Draugai tikrai liks sotūs ir patenkinti, o jūsų šypsenos netemdys rūpestis.

Funkcija Užsisakyti Drauge ypač pravers, kai laukia:

  • pasimatymas;
  • komandos pietūs darbe;
  • filmų vakaras su kambariokais;
  • iškyla su draugais;
  • vakarienė su vaikais;
  • pasisėdėjimas terasoje;
  • sporto varžybos;
  • draugų susitikimas ir visų skirtingi skoniai.
Partnerio nuotr./Nauja „Wolt“ funkcija „Užsisakyti drauge“
Partnerio nuotr./Nauja „Wolt“ funkcija „Užsisakyti drauge“

Svarbiausia, kad jums niekur nereikia bėgti ir nieko sudėtingo atlikti. Tiesiog pasiimkite telefoną, ramiai, patogiai atsisėskite ir:

  1. Išsirinkite vieną mėgstamą restoraną.
  2. Viršuje paspauskite mygtuką Užsisakyti Drauge.

3. Pasidalinkite sugeneruota nuoroda su savo antrąja puse, draugais, vaikais ar kolegomis WhatsApp, FB Messenger, Snap, Slack, el. paštu, SMS ar kitose platformose ir pakvieskite juos prisijungti prie užsakymo. Užsakymo metu jums visai nebūtina būti toje pačioje vietoje. Užtenka turėti telefoną.

4. Išsirinkite, ką pats valgysite, ir luktelkite, kol kiti tą patį padarys.

5. Visiems išsirinkus norimus patiekalus, peržiūrėkite užsakymą ir jį pateikite.

Viskas! Telieka pasidažyti lūpas, perbraukti ranka plaukus, pasileisti muzikos ir lengvu ritmu judant truputį palaukti. Visi užsakyti patiekalai atvyks kartu ir mokėti reikės tik už vieną pristatymą – nesvarbu, kiek žmonių užsisakė. O jeigu kas pamirštų, ką norėjo valgyti (juk būna kartais – kvapai suvilioja, mintis supainioja), menka bėda – užsakymų istoriją patikrinti taip pat lengva, kaip ir užsisakyti!

Partnerio nuotr./Nauja „Wolt“ funkcija „Užsisakyti drauge“
Partnerio nuotr./Nauja „Wolt“ funkcija „Užsisakyti drauge“

Išbandykite naują funkciją Užsisakyti Drauge ir pakvieskite draugus, kolegas ir artimuosius linksmai pačepsėti! Patirkite dvigubą malonumą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius