-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendiniai ledai smaližiams turi gardžių naujienų

„Pernai metais aš žinojau, ką tu veikei praeitas vasaras, o šįmet žadu ne ką mažiau intriguojančių potyrių“ - taip su tavimi sveikinasi POLS ledai, konkurso „Metų prekės ženklas 2019“ finalininkai ir vieni labiausiai išpopuliarėjusių ledų Lietuvoje. Jie drąsiai primena apie save ir kviečia karštuoju metų laiku leistis ieškoti nuotykių – su legendiniais pagaliukais bei intriguojančiomis naujienomis. Kas kartu?
Stilinga pora mėgaujasi ledais
Stilinga pora mėgaujasi ledais / „Pols“ nuotr.
Temos: 2 Ledai Vasara

Legendiniai ir tuo patenkinti

„Pols“ ledai Lietuvos rinkoje pasirodė 2015-aisiais ir nuo to laiko sparčiai išpopuliarėjo. Remiantis tyrimų bendrovės „Nielsen“ duomenimis, klasikiniai „Pols“ ledai ant pagaliuko 2018—aisias buvo perkamiausi tarp glaistytų ledų ant pagaliuko mūsų šalyje, t.y. jie generavo didžiausius pardavimus kategorijoje. Kaip teigia AB „Premia KPC“ generalinis direktorius Alvydas Malakauskas, būtent nepriekaištinga kokybė bei garsios marketingo kampanijos padėjo pasiekti tokį rezultatą. Klasikiniai „Pols“ – ypatingi ledai, nes jų receptūra nekito nuo 1971-ųjų metų. Jeigu paskaitysite sudedamąsias dalis, vaniliniuose leduose nėra nei stabilizatorių, nei emulsikių. Matyt, žmonės tai jaučia ir vertina“, – kalbėjo įmonės vadovas.

Pradėdamas sezoną „Pols“ turi kelias progas pasidžiauti praeitų metų rezultatais. Jis pateko tarp geriausių metų prekės ženklo rinkimuose ir tai puikus įvertinimas bei paskata. Be to, šokoladinis plombyras „Pols“ 2018-aisias pripažintas „Geriausia 2018-ųjų naujiena“ valgomųjų ledų kategorijoje pagal rinkos tyrimų bendrovės „Nielsen“ duomenis, įvertinusius augimą rinkoje ir atliktą vartotojų apklausą, kurioje „Pols“ sulaukė puikių atsiliepimų.

Organizatorių nuotr./Ledai
Organizatorių nuotr./Ledai

Ką veiksi vasarą?

Leisk atspėti – leisi laiką su draugais ar šeima, šoksi iki paryčių festivaliuose, mėgausies vandens pramogomis, atostogomis ir – valgysi ledus! „Pols“ ledų šeima išsiplėtė ir joje rasi ne tik klasikinius ledus ant pagaliuko, bet ir spalvotąjį citrininį. Taip pat – ledus cukriniuose vafliniuose puodeliuose bei patogiose 500 ml pakuotėse.

Lietuviai mėgsta naujoves ir šiam sezonui „Pols“ pristato kelias naujienas – vanilinį bei kramtomosios gumos skonio ledus su zefyrais vafliniame kūgyje ir „Pols Black“ – grietininius ledus su sausainių gabaliukais juodame cukriniame vafliniame puodelyje. AB „Premia KPC“ komanda neabejoja, kad šios naujienos tau patiks!

Panašu, jog oras vis labiau šyla, tad nerk į atostogų ir malonumų vasarą kartu su „Pols“ ledais, nes laižyti dar niekada nebuvo taip skanu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius