Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šventiniame „Gero skonio“ numeryje – pokalbiai apie Kalėdas ir skanios kryptys

Artėjant didžiausioms ir gražiausioms metų šventėms su skaitytojais vėl sveikinasi žurnalo „Geras skonis“ šventinis numeris, kupinas įdomių skaitinių apie gastronomijos kultūrą.
Žurnalo „Geras skonis“ 2018 m. žiemos numerio viršelis
Žurnalo „Geras skonis“ 2018 m. žiemos numerio viršelis
Temos: 2 Maistas Restoranas

Pagrindiniame žurnalo straipsnyje „Šventiniai linkėjimai nuo „Chaîne des Rôtisseurs“ kalbinami šios asociacijos nariai – patys įvairiausi žmonės – nuo restoranų verslo atstovų iki medikų, politikų, kuriems maistas ir stalo kultūra yra kasdienio gyvenimo aistra. Žurnalas klausiame, kaipgi jie pasitinka Kūčias, Kalėdas, kokios tradicijos vyrauja jų namuose, kai visa šeima, visi artimiausieji susiburia prie bendro stalo.

Rubrikoje „Naujiems skonių atradimams“ pristatomos kelios labai skirtingos, tačiau įdomios vietos, kurios galėtų padės išsirinkti erdvę turiningai ir smagiai praleisti brangias šventinio laikotarpio atostogų ar ilgesnio savaitgalio dienas.

Tai restoranų kompleksas „Bizarre“, įsikūręs Vilniaus senamiestyje. Ši vieta puikiai tiks ir šeimos susibūrimams, ir verslo susitikimams, ir šurmulingiems vakarėliams bei iškilmingoms progoms. Biurų mieste „Technopolis“ įsikūręs „Open Restaurant“ kviečia užsukti dienos pietų, taip pat laukia svečių teminiuose vakaruose bei renginiuose.

Anot žurnalo komandos, jau senokai pasitvirtino, jog tikrų kulinarijos meno perlų galima rasti ne tik sostinės centre, bet ir periferijoje. Taigi šįsyk rekomenduojama užeiti į naują modernios europietiškos virtuvės restoraną „Trio“, prie kurio virtuvės vairo stojo šefas iš Šri Lankos – Dilanas Dampella Gamage’as.

Na, o tiems, kurie šventiniu laikotarpiu ketina keliauti, siūloma neaplenkti Palangoje esančio apartamentų komplekso „Grand Baltic Dunes“ bei čia pat veikiančio „Restorano 4“.

Ir galiausiai tiems, kurie žvarbias žiemos dienas mieliau iškeistų į egzotišką rojaus kampelį, patariama apsilankyti tolimajame Balyje, Indonezijoje, duris atvėrusiame viešbutyje magišku pavadinimu „Suarga Padang Padang“, priklausančiame „Design Hotels“ tinklui.

Žurnalas linki nuostabių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų skaitant naująjį žurnalo numerį, lepinant save naminiais gardėsiais iš „Gerame skonyje“ pateiktų receptų, dairantis naujovių restoranų žiemos valgiaraščiuose ar planuojant šventinę skonių kelionę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius