Dabar populiaru
Publikuota: 2019 balandžio 10d. 14:20

Vytaras Radzevičius sukvietė pulką draugų kartu pagaminti didijį sezono laimikį

Akimirka iš Vytaro Radzevičiaus gimtadienio šventės
Artūro Moisejenko nuotr. / Akimirka iš Vytaro Radzevičiaus gimtadienio šventės

Pavasarišką antradienio popietę Vilniaus Žvejų gatvės ČIOP ČIOP kulinarijos studiją užtvindė žinomi žmonės, atsiliepę į Vytaro Radzevičiaus kvietimą praleisti vakarą drauge, naujai įrengtoje NEFF virtuvėje. Erdvioje studijoje visi puošėsi prijuostėmis ir noriai pozavo kitokiame amplua: Martynas Tyla su Neringa Zeleniūte, Haroldas Mackevičius su Elvana Mackevičiene, Gediminas Žilinskas su Deimante Kazėnaite, Indrė Stonkuvienė, Inga Žuolytė, Urtė Mikelevičiūtė, Artūras Swan ir kiti.

Linksmai nusiteikę svečiai rinkosi ne tik sužinoti kulinarinių paslapčių ir paragauti gurmaniškų jūros gėrybių patiekalų, bet ir pasveikinti V.Radzevičių gimimo dienos proga. Nuo svečių gautą naują voblerį Vytaras žadėjo išbandyti pasitaikius pirmai progai žvejoti.

Artūro Moisejenko nuotr./Akimirka iš Vytaro Radzevičiaus gimtadienio šventės
Artūro Moisejenko nuotr./Akimirka iš Vytaro Radzevičiaus gimtadienio šventės

Sukaktuvininkas Vytaras – žurnalistas, keliautojas, NEFF prekės ženklo ambasadorius Lietuvoje – džiaugėsi, kad savo didžiuoju naujojo žvejybos sezono laimikiu šį kartą galės pasidalinti draugų būryje ir juokavo, kad žuvies diena ištinka ne tik ketvirtadieniais. Susirinkusieji kartu gamino „džiunglių žuvį” bananų lapuose. Beje, Vytaras išlaikė paslaptį, kokiuose vandenyse buvo pagauta didžioji žuvis, kuria liko sotūs net 25 gimtadienio svečiai: „Gerų vietų neišduodu!” – šmaikštavo jis. Renginio šeimininkas svečiams linkėjo užsikrėsti ne tik žvejybiniu azartu, bet ir maisto gaminimo entuziazmu. „Šiandien tą galiu jums pažadėti! Namuose jau metus viską kepu ir verdu naudodamas NEFF virtuvės techniką ir, patikėkite, atradau tokių dalykų, be kurių dabar neįsivaizduoju savo virtuvės. Ji ne tik įkvepia naujiems neregėtiems eksperimentams, bet ir padeda pranokti savo paties lūkesčius! Be to, tai atsipalaidavimas ir malonumas, kurį kitoje virtuvėje man būtų sunku patirti…” – savo patirtimis nuoširdžiai dalijosi Vytaras.

Artūro Moisejenko nuotr./Akimirka iš Vytaro Radzevičiaus gimtadienio šventės
Artūro Moisejenko nuotr./Akimirka iš Vytaro Radzevičiaus gimtadienio šventės

Vėlų vakarą prie vieno ilgo stalo susėdę renginio dalyviai ragavo savo pagamintų patiekalų: smidrų su krabų mėsos padažu, ,,džiunglių žuvies”, o desertui buvo patiektas kompresuotas arbūzas su šaldytu ožkos pienu, šeivamedžiais ir braškėmis.

ČIOP ČIOP kulinarijos studijoje NEFF maisto gaminimo dirbtuvės vyksta antrus metus. Tokio pobūdžio NEFF prekės ženklo inicijuojami renginiai didžiulio virtuvės entuziastų susidomėjimo sulaukia ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje.

Partnerio turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Gera keliauti kartu

Praktiški patarimai

Video

28:20
02:00
01:16

RESTA 2019

Naviguok į ateitį

Sveikata

Atrask Latviją

Jauskitės gražūs

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką