Siekdama pagelbėti skaitytojams pasirengti šventėms, šiame numeryje žurnalo komanda pateikia tris pasiūlymus Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų stalams. Kartu su partneriais maisto ekspertais pažeriama puikių pavyzdžių, kaip originaliai ir kokybiškai, be to – greitai ir be rūpesčių paruošti vaišes. Čia rasite ir klasikinių patiekalų, be kurių neįsivaizduojate švenčių, taip pat ir netikėtų idėjų, kurios paįvairins vaišes ir padarys jas nepamirštamas. Verta pasinaudoti ir „Apvalaus stalo klubo“ restorano virtuvės šefo Edgaro Rutkausko pasiūlymais: kiekvienai šventei rasite po kelis originalių proginių patiekalų receptus.
Tradicinėje rubrikoje „Geras skonis rekomenduoja“ taip pat pateikiama keletą pasiūlymų šventiniam laikotarpiui: čia rasite ne tik patrauklių pasiūlymų, kur sutikti didžiąsias šventes, bet ir šilumą bei malonias emocijas žadančių vietų, praskaidrinsiančių šaltą lietuvišką žiemą.
O štai tuos, kurie mėgsta žiemos šventes sutikti ar šventiniu laikotarpiu ilsėtis šiltesniuose kraštuose, kartu su tinklaraštininke Urte Mikelevičiūte žurnalas kviečia pakeliauti po Portugaliją. Šįsyk Urtė pasakoja, kodėl verta apsilankyti šioje šalyje ir kuo gi didžiuojasi portugalai: nuo šventojo kelio, futbolo iki gastronominių atradimų.
Žurnalo komanda linki nuostabių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų skaitant naująjį žurnalo numerį, lepinant save naminiais gardėsiais, paruoštais pagal pateiktus receptus, dairantis naujovių restoranų žiemos valgiaraščiuose ar planuojant šventinę skonių kelionę...