Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paragauk rudens naujienų

Vargu ar kas malonesnio yra, nei išsitiesus ant sofos ir televizoriaus ekrane mirgant mėgstamam serialui, išgirsti skambutį į duris, pranešantį apie šalia jų jau mindžikuojantį kurjerį bei jo rankose garuojantį jūsų mylimiausią patiekalą. Šiuo tekstu šiukštu to atimti iš jūsų nenorime, tačiau turime aibę restoranų, jau pamėgtų Wolt klientų ir visai naujų, ką tik prie mūsų prisijungusių – visus juos atsakingai išragavę, dėliojame jums paruoštukę, padėsiančią tais atvejais, kai sunku išsirinkti ar tiesiog norite paragauti kažką naujo. Jūsų dėmesiui – Wolto mylimiausiųjų rudens rekomendacijos!
WOLT
WOLT / WOLT nuotr.

Vilniuje

WOLT nuotr./Caffeine
WOLT nuotr./Caffeine

Caffeine

Nors Caffeine prie Wolt prisijungė ir palyginus neseniai, ši vieta visiems puikiai pažįstama jau ne pirmus metus, todėl tikrai galime būti ramūs dėl kokybės rekomenduodami ją. Ir jei galvojate, kad Caffeine tik apie kavą, galime jus nudžiuginti – šios vietos pasiūloje rasite ne tik jau pamėgtus gėrimus, tačiau ir ivarius jų vizitine tapusius krusanus bei beigelius, o jei prie šaltos latte norėsis ir deserto, jų čia tikrai apstu, nuo ikoniškojo sūrio pyrago iki eklerų ir net tiramisu. Manau ramiai galime sakyti, kad jaukų kavos gurkšnojimo ritualą be didesnių problemų perkelsite į namus, ant savo sofos.

WOLT nuotr./Daktaras Desertas
WOLT nuotr./Daktaras Desertas

Daktaras Desertas

Matyt tas niūresnis oras lėmė, jog dvi iš Vilniuje įsikūrusių vietų, apie kurias šiandien pasakojame, siūlo aibę įvairių desertų. Na bet galime nebebijoti trumpėjančių dienų, nes šis neeilinis daktaras skuba į pagalbą ir spalvina apsiniaukusį dangų ryškiomis spalvomis – mūsų asmeninis mėgstamiausias daktaro skirtas „vaistas“ buvo avietinis tiramisu bei sūrio tortas, nors išsirinkti favoritus išties nelengva, kai kiekvienas desertas verčia aikčioti iš nuostabos. Beje, asortimente rasite ir didelius tortus – gimtadieniams, šventėms ar tiesiog, pačiam geriausiam savaitgaliui gyvenime.

WOLT nuotr./EAT bowl&sushi
WOLT nuotr./EAT bowl&sushi

EAT bowl&sushi

Pradėjome šiek tiek ne iš to galo, tačiau niekas neuždraus pasidžiaugus desertu, pasidžiaugti ir „EAT“ siūlomais sushiais bei dubenėliais. O jų meniu tikrai platus – čia rasite net 5 skirtingus dubenis, galybę įvairių sushių bei sriubų. Labiausiai nustebino užkepti „EAT bowl&sushi“ sushiai, kurie ne tik traukė akį įšskirtine išvaizda, tačiau ir tiesiogine to žodžio prasme pritrenkė skoniu. Na o pabaigai privalome parekomenduoti ir Kimchi sriubą – geresnio „comfort food“ turbūt ir nesugalvotumei.

WOLT nuotr./Kinų virtuvė
WOLT nuotr./Kinų virtuvė

Kinų virtuvė

Kelionę po Vilnių užbaigiame Wolt‘o naudotojų itin pamėgtu restoranu – ši vieta, nors ir neišsiskirianti įmantriais, negirdėtais patiekalais ar pompastišku interjeru, susilaukia daug ją pamėgusių liaupsių ir meilės. Pasirinkimų gausa užtikrina, jog sau pietus ar vakarienę išsirinkti sugebės tikrai kiekvienas, o ilgametė restorano patirtis garantuoja, kad jokių staigmenų gavus užsakymą nebus – patiekalas bus toks pats nepriekaištingas kaip ir visus pastaruosius kartus. Skanaus!

Kaune

WOLT nuotr./Pica Pica
WOLT nuotr./Pica Pica

Pica Pica

Ši picerija būtent taip pasivadino ne veltui – toli ir gilių prasmių jie neieškojo, nes jų kepamoms picoms papildomų epitetų ir gražbyliavimų nereikia. Norite kokybiškai ir skaniai pavalgyti? Kur kreiptis dabar jau žinote. Wolt komanda rekomenduoja išbandyti medaus pepperoni, kurioje neįtikėtinai puikiai dera iš pirmo žvilgsnio visiškai nederantys skoniai, bei neaplenkti ir klasikinės capricciosa, kuri šioje picerijoje tikrai labai skani.

WOLT nuotr./Le Garden
WOLT nuotr./Le Garden

Le Garden Rotušė

Picos jau atsibodo? Na, tada metas pasilepinti – „Le Garden“ restorane rasite ne tik platų kiek įprastesnių patiekalų meniu, tačiau ir itin giriamų midijų, kurias siūloma ragauti grietinėlės, vyno, alaus arba aitriųjų paprikų padažuose. Vienam vakarui gal ir per daug, tačiau paragauti labai rekomenduojame viską – skoniai, nors ir visi puikūs, tačiau tikrai itin skirtingi. Na o jei ši prabangesnė opcija nedomina, visada galite rinktis iš klasikinių burgerių, kepsnių ar įvairių tradicinių belgiškos virtuvės patiekalų.

Klaipėdoje

WOLT nuotr./Cremia Cafeteria
WOLT nuotr./Cremia Cafeteria

Cremia cafeteria

Apie Klaipėdos restoranus pastaruoju metu rašėme tikrai nemažai, todėl šįsyk kviečiame „apsidairyti“ desertinėje-ledainėje. Sunku daugžodžiauti, kai žodžiais perteikti „Cremia cafeteria“ keliamas emocijas yra praktiškai neįmanoma. Wolt komandos patarimas jums būtų paprastas – paragaukite. Pradėkime nuo kruasano su pistacijomis, būtinai jį palydėkite manjeri ekleru ir žinoma viską vainikuokite naminiais gelato ledais – šių skonį paliekame išsirinkti jums.

Šiauliuose bei Vilniuje

WOLT nuotr./Crisperia
WOLT nuotr./Crisperia

Crisperia

Šį restoraną pristatyti užtenka trijų žodžių – traški gruzdinta vištiena. O kaip ta vištiena patiekiama, būdų ir variantų dešimtys – galite rinktis tarp sultingų burgerių, traškių pitų bei „dešrainių“ (ar derėtų sakyti „vištienainių“?), rasite ir kiek labiau „dietines“ alternatyvas - tortilijas bei kesadilijas. Salotos su vištiena? Tikrai taip. Norisi sočiau, gal kokio vištienos kibirėlio? Jokių problemų, „Crisperia“ jumis pasirūpins. Rekomendacijų šįsyk neduosime, nes visuose patiekaluose dominuoja vištiena, kuri šiame restorane paruošiama su daug meilės ir itin skaniai. Išbandykite – suprasite apie ką mes.

Šiauliuose, Kaune, Klaipėdoje bei Vilniuje

WOLT nuotr./Pizza Express
WOLT nuotr./Pizza Express

Pizza Express

Pabaigai palikome turbūt visiems puikiai pažįstamą piceriją, kuri užkariavo jau ne vieną miestą bei ne vieno mūsų vartotojo širdį. Paprasta, aišku, gerai pažįstama, tačiau tuo ir puiku – renkantis galvos neskauda, nes skonius jau puikiai pažįstame, laukdami užsakymo irgi galime nepergyventi, nes žinome, kad gausime kaip visada puikią picą. Wolt biure vienvaldės lyderės yra neapolio bei serano – o nepamirškite ir to, jog čia didelę picą galite užsisakyti dviejų skonių, tam pasitarnaus „pusė ir pusė“ pasirinkimas Wolt programėlėje.

Tiek įdomybių ir skanybių turime šiandien – tikimės, jog netruksite visko išragauti ir kiekvienu restoranu džiaugsitės ne mažiau nei mes. Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius