-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Silver Sky“: jeigu norite pokylio tarp debesų, kur fortepijonas groja pats

Šiais laikais nustebinti savo svečius tampa vis sunkiau – paslaugų kokybė auga, kaip ir naujų vietų pasiūla. Tačiau jei dairotės išskirtinės vietos renginiui ar pobūviui, kur po kojomis atsiveria probloškianti Vilniaus panorama ir miestą galima matyti iš paukščio skrydžio, neapsiriksite pasirinkę „Sliver Sky“ klubą.
„Silver Sky“
„Silver Sky“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Baras

Ideali vieta verslo renginiams įsikūrusi aukščiausiai Baltijos šalyse iškilusio Helios City pastato paskutiniuose 26 ir 27 aukštuose, su 320 m2 ploto atviromis terasomis. Patalpos skirtos vien tik uždariems renginiams ir pasiekiamos tik liftu.

Per du aukštus su atviromis didelėmis terasomis įsikūręs klubas Savanorių pr. 1 gali pasiūlyti pokylių salę furšetui arba iškilmingoms vaišėms prie atskirų stalų 26-ame klubo aukšte. Į 27-ą aukštą veda išskirtinės konstrukcijos stikliniai laiptai, užlipus patenkama į vienintelį Lietuvoje ledo barą, atšaldantį ant jo statomus gėrimus.

Įsitaisę patogiuose krėsluose pobūvio svečiai gali ne tik gėrėtis įspūdingais sostinės senamiesčio vaizdais, bet ir klausytis „Steinway“ fortepijono, kuris muzikinius kūrinius atlieka pats.

Tokioje aplinkoje gali būti skanaujamas tik su ypatinga meile pagamintas maistas. Tuo rūpinasi „Silver Sky“ savininkai, užsakydami patiekalus tik iš patikimų partnerių. Turite išskirtinių poreikių? Jūsų pageidavimai bus išpildyti, beliks tik mėgautis puikia aplinka ir geru maistu, o jūsų saugumu rūpinsis saugos tarnyba.

Norite visiškai pasijusti paukščiu? Iš baro salės laiptais palypėkite į 28 aukšte esančią terasą ir galėsite pilna krūtine įkvėpti oro, kuriuo kvėpuoja šalia praskrendantys paukščiai. Nenustebkite, jei pajusite jų sparnų plevenimą visiškai šalia savęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius