-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 virtuvės prietaisų vaikų džiaugsmui

Be abejo, šie prietaisai nėra būtinybė. Tačiau, jei mėgstate sukiotis virtuvėje ir į skanėstų gaminimo procesą įtraukti mažuosius, jūsų šeimai jie tikrai suteiks labai daug džiaugsmo.
Vaikai šeimininkauja virtuvėje
Vaikai šeimininkauja virtuvėje / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Vaikai Virtuvė

► Kuris vaikas nemėgsta ledų! Tik ne visos mamos nori jiems jų duoti. Leduose dažniausiai daug cukraus, cheminių dažiklių ir dar neaišku kokių priedų. Jei norite žinoti, kuo mėgaujasi jūsų vaikai, įsigykite šį šaltų desertų gaminimo prietaisą – galėsite paruošti naminius ledus iš, pavyzdžiui, šaldyto jogurto. O smagiausia, kad prietaisas ledus pagamina per maždaug 7 minutes.

williams-sonoma.com nuotr. / Ledų gaminimo prietaisas
williams-sonoma.com nuotr. / Ledų gaminimo prietaisas

► Na, o pasigaminus tokį šaltą skanėstą, ne pro šalį būtų turėti ir prietaisą, kuris pagelbėtų glaistant jį šokoladu. Aišku, galima tai padaryti ir patiems, tačiau kiek džiaugsmo toks daiktas suteiktų organizuojant vaikų šventes!..

williams-sonoma.com nuotr. / Ledams aplieti glaistu skirtas prietaisas
williams-sonoma.com nuotr. / Prietaisas, skirtas ledus aplieti glaistu

► Tęsiant ledų temą. Šis mažas prietaisėlis padės pagaminti mažus įvairiausių formų ledų „sumuštinukus“. Pradžiugins ne tik mažus, bet ir didelius ledų mėgėjus.

uncommongoods.com nuotr. / Prietaisas, padedantis gaminti įvairių formų ledų „sumuštinukus“.
uncommongoods.com nuotr. / Prietaisas, padedantis gaminti įvairių formų ledų „sumuštinukus“

► Spurgų mėgėjams patiks spurgų keptuvė. Vaikus galėsite pradžiuginti ne tik spurgomis, bet ir tuo, kad leisite jas išsikepti patiems – kepimui nereikalingas karštas aliejus, tad tai ne taip pavojinga, kaip tradicinis spurgų ruošimo būdas. O ir sveikiau, žinoma! Iškepsite vos per kelias minutes, o nesvylančią keptuvę nesunkiai išvalysite.

mom.me nuotr. / Spurgų keptuvė
mom.me nuotr. / Spurgų keptuvė

► O šiuo prietaisu iškepsite labai mielų mažyčių spurgyčių. Smagus ne tik valgymas, bet ir kepimo procesas – per 90 sek. ši maža gamyklėlė iškeps 30 šviežių spurgyčių. Tokia dovana galite pradžiuginti saldumynų mėgėjus.

overstock.com nuotr. / Mažų spurgyčių prietaisas
overstock.com nuotr. / Mažų spurgyčių kepimo prietaisas

► Puikus įrankis prancūziškoms bulvytėms paruošti. Nusipirkę papildomų peiliukų, galėsite reguliuoti bulvių lazdelių storį. Sunkus ir tvirtas prietaisas atrodo ilgaamžis, o pridengti ašmenys leidžia juo saugiai naudotis ir vaikams. Tikrai neturėsite vargo norėdami prisikviesti mažuosius į pagalbą ruošiant vakarienę.

williams-sonoma.com nuotr. / Prietaisas prancūziškoms bulvytėms
williams-sonoma.com nuotr. / Prietaisas prancūziškoms bulvytėms

► Greitai ir patogiai ledų kokteilius paruošite šiuose mažuose indeliuose. Vidinę stiklinės dalį įdėkite į šaldymo kamerą ir palaikykite ten mažiausiai 8 valandas. Išėmę supilkite į ją sultis ar kitus gėrimus. Jūsų kokteilis sušals bematant, o išorinė indo dalis neleis sušalti rankų laikant gėrimą. Maišykite specialiu šaukšteliu ir gausite į šerbetą panašų gėrimą (anglu k. slush). Šiais indeliais patogu paruošti ir pieno bei ledų kokteilį ar šaltą kavą.

williams-sonoma.com nuotr. / Kokteilių indeliai
williams-sonoma.com nuotr. / Kokteilių indeliai

► Amerikoje populiarūs ant laužo kepti zefyrai (anglų k. marshmallow). Tokius pačius galima paruošti ir namie specialiu prietaisu. Specialaus kuro pakaks 45 minutėms. Beje, jis neišskiria anglies monoksido.

mom.me nuotr. / Prietaisas zefyrams kepti
mom.me nuotr. / Prietaisas zefyrams kepti

► Cukraus vatos gaminimo prietaisas gal ir ne kasdieniam naudojimui, tačiau jei jį ištrauksite per atžalų gimtadienius, jubiliato ir mažųjų svečių žibančios akys jums tikrai padėkos.

thechive.com nuotr. / Cukraus vatos gaminimo prietaisas
thechive.com nuotr. / Cukraus vatos gaminimo prietaisas

► Na, o tam, kad jūsų mažieji virtuvėje galėtų pasijusti burtininkais, padovanokite jiems šias burtų lazdeles. Patiekalas taps gardesni vos po kelių burtažodžių :)

yankodesign.com nuotr. / Burtų lazdelės
yankodesign.com nuotr. / Burtų lazdelės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius