-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis
Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 150 kcal

Paruošimo laikas: 40 min

Ingredientai:

  • Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1 skardinė
  • Tarkuotos apkeptos morkos – 1/3 stiklinės
  • Bulvės – 4 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Džiūvėsėliai – 2 šaukštai
  • Aguonos – 2 šaukštai
  • Sojos padažas – 1 šaukštas
  • Muskato riešutas – 1/2 arbat. šaukšt.
  • Druska – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Susmulkinkite avinžirnius trintuvu.
  2. Svogūnus ir česnakus supjaustykite kuo smulkiau, sumaišykite su avinžirnių pasta, sudėkite morkas, citrinų sultis, sojų padažą, džiūvėsėlius, muskato riešutą ir kruopščiai išmaišykite.
  3. Suformuokite nedidelius kotletukus ir išvoliokite džiūvėsėliuose, apkepinkite su augaliniu aliejumi 5-7 min. iš kiekvienos pusės.
  4. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite į tyrelę, suberkite aguonas ir išmaišykite.
  5. Kotletus patiekite su tyrele.

Rekomendacijos:

Norint, kad tyrelė būtų skanesnė bei pikantiškesnė, paprastą pieną galima pakeisti migdolų pienu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius