Desertui reikės:
- 250 g maskarponės sūrio,
- 15 g vanilinio cukraus,
- 100 g rudojo cukraus,
- 20 g tarkuoto kietojo sūrio,
- 1/2 citrinos sulčių,
- 125 g natūralaus jogurto,
- 75 g šilauogių,
- 70 g aviečių,
- 50 g trupintų avižinių sausainių,
- mėtų lapelių papuošimui.
Kaip gaminti šį desertą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.
Skanaus!
Šis turinys skirtas
tik prenumeratoriams
tik prenumeratoriams
Prisijungti
Mėnesinis
planas
planas
099
€
MĖN.
Pirmas mėnesis – tik 0,99 Eur,
vėliau – 4.99 Eur/mėn.
vėliau – nuo 4.99 Eur/mėn.
Geriausias
pasiūlymas
pasiūlymas

-40%
Metinis
planas
planas
3599
€
MET.
59,88 Eur/met.

Jūs gausite:
- 15min prenumeratą
- Filmus ir serialus ŽMONĖS Cinema
- Naujienlaiškį BNS Sprintas
Išsirinkite mokėjimo būdą
*Mokant telefonu yra įskaičiuojamas papildomas operatoriaus paslaugos mokestis. Tuo tarpu mokėjimas banko kortele – jums nieko papildomai nekainuos.
ApmokėtiNutraukti prenumeratą galėsite bet kada.
Turite dovanų kodą?
Nurodytos kainos galioja tik fiziniams asmenims.
Prenumeratų pasiūlymai įmonėms ir organizacijoms – prenumerata@15min.lt.
Įveskite kupono kodą
< Grįžti atgal
Įvesk savo mobilųjį numerį, atsiųsime kodą
< Grįžti atgal
Į mobilųjį telefono numerį išsiuntėme kodą. Įveskite jį
< Grįžti atgal
Norėdamas tęsti – prisijunk
Inicijuotas turinys