Dabar populiaru
Publikuota: 2019 rugpjūčio 14d. 19:08

Grilyje keptas mėsainis

Mėsainis
Vida Press nuotr. / Mėsainis

Ar kada nors bandėte gamtoje išsikepti mėsainį? Aromatingu dūmu prisisotinusi mėsa patiekalui suteikia ypatingą skonį, nekalbant jau apie tai, kad gamtoje viskas yra dvigubai skaniau. Beveik visi vaikai dievina mėsainius, tad Laura ir Paulius iškylose juos gamina kartu, leisdami mažiesiems pasijusti tikrais šefais. Išmėginkite ir jūs!

Mėsos papločiui reikės:

  • 450 g maltos jautienos,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Mėsainiams reikės:

  • 3 bandelių,
  • 3 riekelių sūrio, pvz, geltonojo Čederio,
  • 1 didelio pomidoro,
  • 1 mažo raudonojo svogūno,
  • 3 salotų lapų,
  • pagal skonį majonezo, garstyčių ir pomidorų padažo.

Gaminimas:

Maltą jautieną padalinkite į tris dalis, suformuokite paplotėlius. Apibarstykite juos druska bei pipirais.

Paruoštą mėsą dėkite ant įkaitinto grilio ir kepkite maždaug po 6 minutes iš kiekvienos pusės.

Baigiant kepti, ant kiekvieno mėsos kepsniuko uždėkite po sūrio riekelę ir pakepkite, kol sūris ims lydytis.

Bandeles perpjaukite išilgai pusiaiu. Dėkite kepsniuką ant bandelės. Ant viršaus dėkite po riekelę pomidoro, griežinėlį svogūno ir salotos lapą. Pagardinkite norimu kiekiu majonezo, pomidorų padažo ir garstyčių, apvožkite kita bandelės puse ir ragaukite.

Skanaus!

Remiamas turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Interviu

Praktiški patarimai

Gerumu dalintis gera
Skanumėlis
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką