-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš močiutės receptų knygos: švilpikai su pievagrybiais primins vaikystę

Ar teko ragauti švilpikų? Vaikystėje juos kepdavo močiutės ir tai būdavo bene labiausiai laukiamas patiekalas. Apskrudę, ką tik iš krosnies ištraukti švilpikai kvepėdavo beprotiškai, tad nekantriausi visada likdavo nudegusiais liežuviais. Tačiau bala nematė tų liežuvių - apskrudę švilpikai tirpdavo burnoje, nelikdavo laiko net broliškiems pasispardymams po stalu. Šiandien puikusis šefas Reinis mums primena, kad gardžiuosius bulvinius švilpikus galime pabandyti išsikepti patys. Kviečiame išmėginti!
Švilpikai su pievagrybiais
Švilpikai su pievagrybiais / 15min nuotr.

Švilpikams reikės:

  • 400 g virtų bulvių,
  • 100 g grietinėlės,
  • 40 g tarkuoto Parmezano,
  • 100 g miltų,
  • 1 kiaušinio,
  • po žiupsnelį druskos ir maltų juodųjų pipirų,
  • 1/2 nedidelio svogūno,
  • 1 skiltelės česnako,
  • 10 g rozmarino,
  • 25 g sviesto,
  • 50 g rudųjų pievagrybių.

Patiekimui:

  • grietinės,
  • krapų.

Kaip gaminti švilpikus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Švilpikai su pievagrybiais primins vaikystę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius