Dabar populiaru
Publikuota: 2018 vasario 20d. 15:42

Kepta skumbrė su krienų padažu

Kepta skumbrė su krienų padažu
15min nuotr. / Kepta skumbrė su krienų padažu

Skumbrė – puiki žuvis, tačiau mes ją dažniausiai valgome rūkytą. „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo pamėginti ją išsikepti gardžiame garstyčių marinate.

Reikės:

  • 2 skumbrių,
  • 2 šakelių rozmarino,
  • 4 skiltelių citrinos,
  • 6 bulvių,
  • žiupsnelio kanapių druskos.

Marinatui:

  • kelių skiltelių česnako,
  • poros šakelių rozmarino,
  • kuokštelio krapų,
  • kuokštelio petražolių,
  • 1 didelio valg. š. garstyčių,
  • 2 valg. š. aliejaus,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Padažui:

  • 2 valg. š. salotų grietinės,
  • 1 valg. š. krienų,
  • saujelės krapų,
  • saujelės baziliko,
  • saujelės svogūnų laiškų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • šlakelio citrinos sulčių.

Patiekimui:

salotų lapų.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Daugiau vandens

Sveikata

Ruduo pilnas komplimentų

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką