-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Kai už lango ne koks oras, norisi save palepinti skanėstais. Šį savaitgalį „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti gardų pyragą su varške ir netikėtu ingredientu – burokėliais.
Pyragas
Pyragas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

Tešlai:

  • 200 ml šilto pieno,
  • 1 pakelio sausų mielių,
  • 5 arb. š. rudojo cukraus,
  • 7 valg. š. su kaupu miltų,
  • 50 ml aliejaus.

Įdarui:

  • 2 pakelių riebesnės varškės,
  • 1 nedidelio burokėlio,
  • 1 tarkuotos apelsino žievelės,
  • 2 valg. š. manų,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 5 valg. š. cukraus,
  • 1 kiaušinio.

Kaip gaminti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo reportaže apačioje.

VIDEO: Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius