Dabar populiaru
Publikuota: 2018 sausio 27d. 18:56

Mielinės tešlos pyragas su varškės ir burokėlių įdaru šaltam žiemos vakarui

Pyragas
123RF.com nuotr. / Pyragas

Kai už lango ne koks oras, norisi save palepinti skanėstais. Šį savaitgalį „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo išsikepti gardų pyragą su varške ir netikėtu ingredientu – burokėliais.

Reikės:

Tešlai:

  • 200 ml šilto pieno,
  • 1 pakelio sausų mielių,
  • 5 arb. š. rudojo cukraus,
  • 7 valg. š. su kaupu miltų,
  • 50 ml aliejaus.

Įdarui:

  • 2 pakelių riebesnės varškės,
  • 1 nedidelio burokėlio,
  • 1 tarkuotos apelsino žievelės,
  • 2 valg. š. manų,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 5 valg. š. cukraus,
  • 1 kiaušinio.

Kaip gaminti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo reportaže apačioje. Primename, kad varškės pigiau šiuo metu galite nusipirkti prekybos centruose „Norfa“.

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Dovanoju sveikatą

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką