-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pietums – gardi troškinta antiena

Gardžiai pavalgyti norisi ne tik per šventes, bėda tik, kad kasdienė rutina vis rečiau leidžia pasimėgauti šedevrų kūrimu virtuvėje. Tačiau savaitgalis – metas, kai šiam pomėgiui galime atsiduoti visa širdimi. Šefas Reinis siūlo vėl prisiminti antieną – kadaise viešėjusią tik ant šventinio stalo, o dabar mus džiuginančią vis dažniau.
Troškinta antiena
Troškinta antiena

Reikės:

  • 30 g aliejaus,
  • 5 g čiobrelių,
  • 2 anties šlaunelių,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 70 g porų,
  • 200 g moliūgo,
  • 100 g morkų,
  • 150 g bulvių,
  • 200 g vandens,
  • 7 g petražolių,
  • 1 kubelio sultinio.

Kaip gaminti antienos troškinį, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Pietums – gardi troškinta antiena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius