Dabar populiaru
Publikuota: 2019 lapkričio 29d. 17:12

Pietums – gardi troškinta antiena

Troškinta antiena
Troškinta antiena

Gardžiai pavalgyti norisi ne tik per šventes, bėda tik, kad kasdienė rutina vis rečiau leidžia pasimėgauti šedevrų kūrimu virtuvėje. Tačiau savaitgalis – metas, kai šiam pomėgiui galime atsiduoti visa širdimi. Šefas Reinis siūlo vėl prisiminti antieną – kadaise viešėjusią tik ant šventinio stalo, o dabar mus džiuginančią vis dažniau.

Reikės:

  • 30 g aliejaus,
  • 5 g čiobrelių,
  • 2 anties šlaunelių,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 70 g porų,
  • 200 g moliūgo,
  • 100 g morkų,
  • 150 g bulvių,
  • 200 g vandens,
  • 7 g petražolių,
  • 1 kubelio sultinio.

Kaip gaminti antienos troškinį, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Remiamas turinys
Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Kviečiame anties

Video

00:52
08:29
03:24

Esports namai

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką