Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 vasario 11d. 18:43

Laimos receptas: mūsų pamiršti, o senelių kasdien kepti ruginių miltų blynai

Ruginiai blynai
Laimos Kulikajevienės nuotr. / Ruginiai blynai

Ar kada ragavote ruginių miltų blynų? Jie paperka iš karto savo sodriu ir išraiškingu skoniu. O jei dar juos paraugintumėt, kaip darydavo mūsų močiutės... Šiandien siūlome išmėginti skaitytojos Laimos atsiųstą ypatingų blynų receptą.

Ruginių miltų blynams reikės:

  • 200 g ruginių miltų,
  • 1 valg. š. kvietinių miltų,
  • 1 kiaušinio,
  • 0,5 arb. š. druskos,
  • 1 valg. š. cukraus,
  • saujelės razinų,
  • 200 ml pieno.

Gaminimas:


Visus produktus, išskyrus razinas, išplakti iki vienalytės grietinės tirštumo masės. Pabaigoje suberti nuplautas razinas. Kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 2 minutes iš abiejų pusių. Patiekti su medumi.

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Remiamas turinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Mėgaukis šiandien

Laimė jaustis saugiai

Video

00:46
01:22
04:47

Sodo ir daržo ekspertai

Mes turėsim kūdikį!

Esports namai

Puiki sveikata – mažiau išlaidų

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką