-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimos receptas: mūsų pamiršti, o senelių kasdien kepti ruginių miltų blynai

Ar kada ragavote ruginių miltų blynų? Jie paperka iš karto savo sodriu ir išraiškingu skoniu. O jei dar juos paraugintumėt, kaip darydavo mūsų močiutės... Šiandien siūlome išmėginti skaitytojos Laimos atsiųstą ypatingų blynų receptą.
Ruginiai blynai
Ruginiai blynai / Laimos Kulikajevienės nuotr.

Ruginių miltų blynams reikės:

  • 200 g ruginių miltų,
  • 1 valg. š. kvietinių miltų,
  • 1 kiaušinio,
  • 0,5 arb. š. druskos,
  • 1 valg. š. cukraus,
  • saujelės razinų,
  • 200 ml pieno.

Gaminimas:


Visus produktus, išskyrus razinas, išplakti iki vienalytės grietinės tirštumo masės. Pabaigoje suberti nuplautas razinas. Kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 2 minutes iš abiejų pusių. Patiekti su medumi.

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius