-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene
Ryžiai su kariu, grybais ir žaliaisiais žirneliais kokoso piene / Projekto partnerio nuotr.

4 porcijoms reikės:

Ingredientai:

  • Ryžiai – 400g
  • Marinuoti pievagrybiai „Traditional“ – 1 skardinė
  • Kokosų pienas – 200ml
  • Karis – 4 a.š.
  • Kvietiniai miltai – 40g
  • Kalendra – 10 šakelių
  • Augalinis aliejus – 4 v.š.

Paruošimo būdas

  1. Išverdame ryžius pasūdytame vandenyje.
  2. Grybus supjaustome į 4 dalis, apkepiname su alyvuogių aliejumi maždaug 5 min., apibarstome miltais ir kаriu. Supilame kokoso pieną, užviriname ir paverdame 5 min.
  3. Sudedame šaldytus žaliuosius žirnelius, už 2-3 min. ryžius, išmaišome ir troškiname 5 min.
  4. Patiekiame, apibarstę smulkiai kapotomis blakinėmis kalendromis.

Rekomendacijos:

Kadangi kario prieskoniai yra kelių prieskonių mišinys, norint, kad patiekalas būtų įvairesnio skonio, galima įberti garstyčių grūdelių, kmynų, imbiero, cinamono (tiems, kuriems patinka stiprūs aromatai), pankolio, gvazdikėlių, česnakų, bazilikų - priklausomai nuo asmeninių pomėgių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius