Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tobula vakarienė: kokosiniai Oksanos varškėčiai be glitimo

Netoleruojate glitimo? Tuomet kviečiame išbandyti šį receptą, kurį mums atsiuntė skaitytoja Oksana. Purūs ir kvepiantys kokosais varškėtukai bus nuostabi vakarienė visai šeimai.
Kokosiniai varškėčiai
Kokosiniai varškėčiai / Oksanos Misiukienės nuotr.

Kokosiniams varškėčiams reikės:

  • 360 g varškės,
  • 45 g kokosų drožlių,
  • 1 v.š. cukraus,
  • 1/2 a.š. malto cinamono,
  • 1 kiaušinio,
  • 30 g ryžių miltų + 10 g varškėčių formavimui,
  • Žiupsnio druskos,
  • 1-2 v.š. aliejaus kepimui.


Gaminimo eiga:


1. Varškę, kiaušinį, cukrų ir kokosų drožles dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname.
2. Miltus sumaišome su druska ir cinamonu.
3. Miltų mišinį beriame į varškės masę ir užmaišome tešlą.
4. Formuojame varškėčius.
5. Keptuvėje įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus.
6. Apkepame varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
7. Tiekiame šiltus su uogomis ir klevų sirupu.

Dėkojame Oksanai už receptą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius