-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturi išradingi būdai, kaip surengti nuotolinį įmonės vakarėlį karantino metu

Įmonių kalėdiniai vakarėliai yra nesenstanti tradicija. Tai laikas, kurio visi laukiame, kad galėtume atšvęsti praėjusius metus, pabendrauti „nedarbiniu“ režimu ir atsipalaiduoti.
Darbo vakarėlis
Darbo vakarėlis / 123RF.com nuotr.

Mes visi pažįstame kokį nors vyruką, kuris tokiuose vakarėliuose šiek tiek padaugina, mielą ponią, kuri kiekvienais metais kolegai nuperka geriausią dovanėlę nuo „slapto Kalėdų Senelio“, ir tą (ar tuos), kuris (-ie) kasmet išsliūkina ankstėliau. Gal net jūs pats esate vienas iš tokių žmonių? Tačiau šiemet viskas bus kitaip. Pirmą kartą mūsų gyvenime įmonės šventinio vakarėlio nebus – dėl pandemijos. Tačiau kodėl gi jo vis tiek nesurengus... per „Zoom“?

Kai kovo mėnesį mirė mano mama, mums neliko nieko kito, kaip surengti virtualias pamaldas jos atminimui. Dabar, artėjant didžiųjų švenčių sezonui, norisi pagalvoti apie linksmesnius dalykus – pavyzdžiui, galimybę suorganizuoti virtualų įmonės šventinį vakarėlį. Tai nėra neįmanoma misija – tereikia tik šiek tiek kūrybiškumo ir noro mąstyti be klišių!

Štai keturios šaunios idėjos, ką daryti, kad 2020 metų įmonės vakarėlis būtų įsimintinas, linksmas ir visiems įdomus – ir net nereikės baimintis, kad kas nors sės už vairo išgėręs!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius