-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažo kačiuko norėjusi vilniečių šeima nustebo: rasti ir iš prieglaudos paimti gyvūną nėra lengva

Skelbimai apie dovanojamą kačiuką tuoj pat sulaukia didžiulio dėmesio. O benamių gyvūnų prieglaudose tenka pildyti anketas ir kalbėtis su darbuotojais, kadangi bet kam nei katės, nei šuns niekas neatiduoda. Vilniečių šeima pasakoja, kad norėdami kačiuko jie turėjo nemažai laiko ir pastangų įdėti, kad tokį surastų. Tiesa, populiarūs tik mažieji, suaugusių kačių prieglaudose netrūksta.

Užtruko tris savaites

Vilūnė pasakoja, kad jų namuose 16 metų gyveno katė – su augintine šeima atsisveikino prieš kelis mėnesius, kai po sunkios ligos katė nugaišo. Tačiau įprotis namuose turėti katę lėmė, kad gana greitai šeima nusprendė vėl norinti švelniakailio gyvūno namuose.

„Pagalvojome, gal geriau paimti iš prieglaudos, padaryti gerą darbą, bus smagiau. Žinote – kai nusprendi, kad nori, tai atrodo, jog va nuvažiuosi, paimsi ir viskas, atrodo viskas labai paprasta“, – apie ne vieną savaitę trukusias paieškas prisimena moteris.

Ji pripažįsta – galbūt tas paieškas sunkino tai, jog vaikų turinti šeima norėjo mažo, kelių mėnesių katinėlio, kuris augtų jų namuose. Tiksliau – dviejų, pasvarstę šeimos nariai apsisprendė, kad smagiausia būtų auginti dvi sesutes.

Turėjome paaiškinti, kad turėjome katę, žinome, kaip elgtis, išklausinėjo visko. Iš tikrųjų labai džiugina, kad taip atsakingai žiūri ir bet kam tų kačiukų neatiduoda.

Tačiau tai buvo vieninteliai jų pageidavimai, tikina Vilūnė. Vis dėlto paieškos pareikalavo nemažai pastangų.

„Vienoje prieglaudoje Vilniuje liepė užpildyti gyvūno norėtojo anketą, tai rimta anketa, kur reikėjo pagrįsti savo norą, paaiškinti, kaip auginsi ir t.t. Mums pažadėjo, kad susisieks, palaukusi keletą dienų kreipiausi dar kartą pati, bet išgirdau, kad tai užtrunka, tai iki šiol atsakymo iš jų negavome. Dabar jau parašiau, kad nebereikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius