-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turite gerą idėją? 8 patarimai, padėsiatys ją parduoti

Pagaliau! Yra projektas, kurio laukėte. Tas, kuris taps jums tikru iššūkiu, bus lemiamas jūsų karjeroje ir visiškai pakeis tai, „kaip čia viskas daroma“.
Darbas su kompiuteriu
Darbas su kompiuteriu / 123RF.com nuotr.

Projektas, kurį jūsų komanda prisimins ir minės kaip pavyzdį ir po penkerių metų, bus posūkio taškas, pradėsiąs naują nuostabią epochą. Tiesa, prieš tai tik reikia pasirūpinti, kad tas projektas būtų patvirtintas, taptų prioritetiniu ir būtų tinkamai aprūpintas ištekliais.

Ar entuziazmas jau blėsta? Ne tik jums – kiekvienai genialiai idėjai, kuri sulaukia didelio pasisekimo, tikriausiai tenka bent 10 tokių pat genialių idėjų, kurioms niekada net neįžiebiama žalia šviesa. Kodėl?

Dažnai viskas priklauso nuo to, kaip projektas pirmiausia pristatomas. Jei nesuvokiate, kam pristatote savo idėją, kas juos labiausiai sudomintų ir kaip jūsų idėja gali padėti jiems pasiekti jų tikslus, jūsų tikimybė sulaukti sėkmės yra menka.

Šiame straipsnyje daugiausia dėmesio skirsime sėkmingoms projektų pristatymo strategijoms, kurios padės užtikrinti, kad jūsų idėjoms tektų pirmenybė, kai bus skirstomas laikas ir ištekliai.

Beje, didžioji dalis čia pateikiamos informacijos taip pat tinkama pristatant startuolio idėją rizikos kapitalo investuotojams arba siūlant paslaugas potencialiems klientams. Taigi – pirmyn!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius