-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV skandina ekonominė krizė, kartu menksta ir D.Trumpo šansai būti perrinktam

Donaldo Trumpo perrinkimo kampanijai svarbūs skaičiai. Pavyzdžiui, amerikiečių, kurie suserga ir miršta nuo koronaviruso, skaičius.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Taip pat – mėnesių, kurių prireiks, kol atsigaus ekonomika, skaičius. Amerikiečių, praradusių darbą, sveikatos draudimą ir namus, skaičius. Politologams ypač įdomus vienas skaičius ir šiuo metu jis siekia –18,3. Jis rodo, kaip greitai ekonomika žlugs antrąjį metų ketvirtį – šį metinį rodiklį apskaičiavo Marko Zandi iš „Moody's Analytics“.

Šis skaičius rodo, kiek susitraukė Amerikos gamyba, nes verslai uždaromi, nedarbas auga, o pandemija žudo žmones. Tai yra vienas iš reikšmingiausių indikatorių, ar dabartinis prezidentas galėtų būti perrinktas: papildomas BVP augimo procentinis punktas apytiksliai reiškia papildomą procentinį balsų visumos punktą. Amerikiečiai mato, kaip jų ekonomika byra į šipulius greičiau negu bet kada anksčiau, ir tai pranašauja demokratams labai tikėtiną pergalę šį rudenį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius