-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Laurinavičius apie Kinijos „trolių armijos“ paslaptis: tai, kas vyksta Rusijoje, gali pasirodyti tik vaikų žaidimas

Milijonai gerai apmokytų, disciplinuotų, bet, esant reikalui, labai agresyvių karių, pasirengusių stoti į tikrą mūšį su bet kuo, kas, jų manymu, kaip nors kenkia komunistiniam Kinijos režimui. Ir jokių sienų ar geografinių ribų tokiems mūšiams nėra.
Kinijos kariuomenė
Kinijos kariuomenė / 123RF.com nuotr.

Skamba tarsi ne itin kūrybiškas kovinio ar filmo apie karą anonsas? Visai tikėtina, kad netrukus tai gali tapti tokia pat viso pasaulio realybe, kaip ir vis agresyvėjanti Pekino politika.

Manote, kad grėsmę kelia daugiau kaip 2 milijonų karių turinti reguliarioji Kinijos armija? Girdėjote, kad buvęs JAV pajėgų Europoje vadas Benas Hodgesas 2018 metais prognozavo, kad per artimiausius 15 metų gali kilti JAV ir Kinijos karas?

„Trolių karai“ vyksta jau šiandien. Tik Lietuvoje kol kas daugiausia esame girdėję apie Rusijos „trolius“, jų keliamas grėsmes, bei garsųjį „trolių fabriką“. Dabar metas išgirsti apie Kinijos „trolių armiją“, kuri vien skaičiumi jau dabar lenkia reguliariąją Kinijos kariuomenę, o ir organizacine bei kovine prasme, ko gero, ne veltui vadinama būtent armija.

Tiek neseniai atskleistos naujos Kinijos „trolių armijos“ paslaptys, tiek ir naujausių šios armijos „užsienio ekspedicijų“ pavyzdžiai, kurie ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje dar net nėra gerai ištyrinėti, atskleidžia iš tiesų grėsmingą vaizdą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius