-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milda Matulaitytė-Feldhausen: Kodėl jūsų moteris būtent su jumis nejaučia orgazmo?

Šelmi, na nes tu tiesiog esi ne kažką lovoje – atsakymas labai paprastas ir nėra ko čia giliai kapstyti. Su tavim nejaučia, o su kitais – visada jaučia, todėl tau jau pats laikas susimąstyti. Gerai, jau gerai, čia nuostabus rudeniškas oras ir žeme besiridinėjanti saulė kelia nenumaldomą norą šmaikštauti.
Milda Matulaitytė-Feldhausen
Milda Matulaitytė-Feldhausen / Asmeninio albumo nuotr.

Pastarieji dešimtmečiai, regis, mus išlaisvino. Vis daugiau kalbame apie įvairiausias tabu temas, kurios dar neseniai išvis neegzistavo. Vaginos & co, mėnesinės, orgazmai – šitie žodelyčiai pelnytai skinasi kelią į mūsų kasdienybę ir aplink save jais mėtomės jau neberaudonuodami.

Kad jos, moterys, turi vaginą, tai, berods, dabar žino kiekvienas šiek tiek labiau prakutęs vyras. O ir neprakutęs, tas irgi, panašu, kad žino. Dar jis žino, kad ir moteris, ne tik vyras turėtų patirti pasitenkinimą, jei jau abu „iki to“ priėjo. Ir svarbiausia, ką jis žino, kad kai moteriai „skauda galvą“, jai nebūtinai ją išties skauda, o kai moteris labai garsiai dejuoja, tai dar nereiškia, kad ji jaučia tą palaimingąjį didįjį „O“ arba – orgazmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius