Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujoji „Facebook“ privatumo valdymo funkcija tėra bereikšmės informacijos šiukšlynas 

Iš 1 081 programėlių ir svetainių, kurios dalijasi informacija apie mano veiklą jose su „Facebook“, „Tinder“ yra pati plepiausia.
Socialinės medijos logotipas
Socialinės medijos logotipas / 123RF.com nuotr.

Pasak naujojo „Facebook“ įrankio „Off-Facebook“, apie kurį generalinis direktorius Markas Zuckerbergas neseniai paskelbė kompanijos tinklaraštyje, per pastarąsias 180 dienų „Tinder“ „Facebook“ pranešė apie 685 mano „pabendravimus“ su šia programėle.

„Off-Facebook“ leidžia bet kuriai „Facebook“ vartotojai pereiti per savo nustatymus ir pamatyti programėlių ir svetainių, kurios pasidalino informacija apie jos veiksmus su „Facebook“, sąrašą.

Jis suskirstytas pagal paskutinį kartą, kai buvo pasidalinta duomenimis, ir suporuotas su numeriu, nurodančiu, apie kiek veiksmų buvo pranešta „Facebook“. Veiksmai nekonkretizuojami, tačiau pateikiama pavyzdžių, kokie jie galėtų būti: „atidaryta programėlė“, prisijungimas prie programėlės per „Facebook“, „lankytasi svetainėje“, „atlikta paieška“, „į pirkinių krepšelį įtraukta prekė“, „pirkta“, „paaukota lėšų“. 

„Off-Facebook“ veiklos įrankis yra pažado, kurį įmonė davė netrukus po „Cambridge Analytica“ skandalo, kilusio 2018 metų žiemą, kulminacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius