-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų ir Naujų metų savaitgaliams pajūrio viešbučiai vilioja svečius: „Šis laikotarpis padės mums išgyventi“

Karantino smaugiamas turizmo sektorius laukia didžiųjų metų švenčių, kurios šiemet dovanos du ilgus savaitgalius. Tiesa, laukimas apipintas nerimo, ar nebus įvesta dar daugiau suvaržymų. Pajūrio viešbučiai pastebi susidomėjimą šventiniu laikotarpiu, kuris tarsi gaivus žiemos vėjo gūsis atgaivintų išvargintą sektorių – padėtų gauti pajamų išlaikyti darbuotojus ir pastatus. Kalėdinių ir naujametinių nakvynių kainos, pastebima, bus panašios kaip ir pernai, o rinktis dar tikrai yra iš ko.
Palangos tiltas
Palangos tiltas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Įpučia kalėdinis, naujametinis periodas labai didelės vilties, jaučiame didelį susidomėjimą, bet patys kažkiek neužtikrintai jaučiamės, ar nebus papildomų apribojimų... Šiuo metu ir taip labai apribotos žmonėms galimybės, nelabai kažkas likę be sėdėjimo namie, tai būtų proga pakeist aplinką, vis dėlto šventės... Anksčiau kas į užsienį važiuodavo, kas po Lietuvą, ne taip sėsliai švęsdavo. Barai, restoranai uždaryti, viskas uždaryta, nedaug alternatyvų likę, tad tai būtų galimybė pabūti kurorte, gamtoje“, – sako Palangoje veikiančio viešbučio „Palangos žuvėdra“ vadovas Kristupas Šliogeris.

Jo teigimu, tikrai juntamas svečių susidomėjimas viešnage pajūryje. Jis ūgteli nuo gruodžio vidurio iki pat sausio 4 dienos.

„Smarkiai rezervuojasi, lyg ir džiugu, bet lyg ir neramu, kad nereiktų atšaukti... Esame pasiruošę saugiai sutikti svečius, pristatyti pusryčius į kambarius. Turime 100 kambarių, planuosime, dėliotume išnešioti juos etapais, slenkančiu laiku“, – kalbėjo vadovas.

Jo teigimu, nėra buvę Naujų metų, kuomet viešbutis nebūtų užimtas, tad jei nebus įvesta apribojimų, neabejojama, jog svečių nepristigs.

Kainos žiemos švenčių, kurios šiemet dovanoja du ilgus savaitgalius, sutikimui panašios kaip ir pernai. Štai šiuo metu nakvynė šiame trijų žvaigždučių viešbutyje kainuoja apie 40 eurų, per Šv. Kalėdas kaina ūgtels iki 60 eurų, o Naujiesiems iki 80 eurų už standartinį kambarį be pusryčių.

Kainos tokio pat lygmens viešbučiuose panašios, Kalėdoms galima aptikti pasiūlymų nuo maždaug 65 eurų. O štai penkių žvaigždučių viešbutyje nakvynė atsieis apie 150 eurų.

Nestipriai šventiniu laikotarpiu kainos svyruoja ir privačiame sektoriuje, kur pasirinkimo dar esama nemenko. Už prašmatnius apartamentus prašoma apie 100-130 eurų, paprastesnius – apie 60-80 eurų. Naujiesiems metams kainos dar ūgteli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius