-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Inc.“: milijardus uždirbusi Sarah Blakely dalijasi patarimais, kaip bet kurią idėją paversti sėkmingai veikiančia įmone

Peržiūrėjus visas naujųjų Sarah Blakely meistriškumo kursų dalis, kurių yra net 14 ir kurioms prireikė daugiau kaip trijų valandų, įsitikinau, kad „Spanx“ įkūrėjai pavyktų įgyvendinti viską, ką tik sumanytų.
Sara Blakely
Sara Blakely / Tribune News Service nuotr.

Patarimai, įžvalgos ir strategijos, kuriuos savo internetiniuose kursuose siūlo S.Blakely, tinka visiems verslininkams, nepriklausomai nuo to, ar jie ieškotų naujos idėjos, ar augintų jau įsteigtą įmonę. Tuos, kurie verslo imasi savo jėgomis, ji pamokys, kaip sumanyti idėją, kaip ją paversti produktu arba paslauga ir paskui įtikinamai parduoti.

S.Blakely istorija išties verta dėmesio. Turėdama 5 000 USD santaupų prieš 20 metų ji įsteigė įmonę „Spanx“. Ji neturėjo jokios patirties nei mados pasaulyje, nei mažmeninės prekybos srityje, verslo kursų irgi nebuvo baigusi. Vienintelė patirtis buvo ta, kad septynerius metus ji tiesioginiu būdu klientams pardavinėjo fakso aparatus ir taip išmiklino savo pardavimo įgūdžius.

Štai kelias, kuriuo eidama S.Blakely idėją gaminti tampres pavertė verslo imperija, ir patarimai, kaip jūs galėtumėte savo verslo svajones paversti tikrove.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius