-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min eksperimentas: perkame butą Vilniuje per paklausos piką

Ką reiškia pirkti būstą per patį bumą, kai per mėnesį parduodama apie 500 naujų butų? Jokių nuolaidų, lakstymas paskui vadybininkus ir nuo kitų būsto pirkėjų, kurie nuolat lipa ant kulnų.
Būstas
Būstas / 123rf.com nuotr.

Prieš keletą metų norėjau pirkti būstą, tačiau tuomet išsigandau paskolos naštos. Tačiau po poros metų, kai pasijutau pasiruošusi šiam žingsniui, manęs jau laukė nemalonus siurprizas – viskas pasikeitė 180 laipsnių kampu.

Pirmiausiai noriu pasakyti, kad nėra vieno teisingo būdo pirkti nekilnojamąjį turtą. Vieniems šis procesas trunka metus ir ilgiau, man – kokius 2–3 mėnesius. Tačiau nuo šiol galima mane sveikinti (arba užjausti) – įstojau į nekilnojamojo turto valdytojų klubą.

Būsto pirkimas nėra trumpas procesas, jam būtina atlikti namų darbus. Man tai buvo kiek lengviau, nes daugmaž žinau visus Vilniuje plėtojamus daugiabučius ir jų statytojus. Darbą dar labiau palengvino labai konkretus žinojimas, ko ir kur noriu. Tuo labiau, kad būstą pirkau iš žinomų vardų.

Kai žinai, ko nori...

Rašyti apie nekilnojamąjį turtą, pasirodo, yra lengviau nei jį išsirinkti. Todėl mano patarimas visiems – išsiaiškinkite, ko norite iki pačių mažiausių smulkmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius