Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gandai: „Samsung“ šįmet išleis ir planšetės-telefono hibridą „Galaxy Note 3“

Ateinančią savaitę „Samsung“ ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną „Galaxy S4“. Tačiau dar nepasirodžius šiam flagmanui, jau dabar aktyviai pradėta kalbėti apie dabartinio planšetės ir telefono hibrido „Galaxy Note 2“ pamainą.
„Samsung Galaxy Note II“
„Samsung Galaxy Note II“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Samsung

Jau dabar kalbama, kad naujasis „Galaxy Note 3“ planšetofonas turės didžiulį 5,9 colio įstrižainės OLED ekraną ir aštuonių branduolių „Exynos 5 Octa“ procesorių. Antra vertus, ekranas veikiausiai nebus lankstus, nors apie tai buvo kalbėta dar pernai, kai „Samsung“ pademonstravo lankstaus ekrano prototipą.

„Galaxy Note 3“ turėtų būti anonsuotas dar šiais metais. Taip korėjiečių kompanija bandys stiprinti savo pozicijas nuolat augančioje planšetofonų rinkoje. Kovoti bus su kuo, kadangi konkurentai „ZTE“ ir „Huawei“ jau anonsavo savo sprendimus su didžiuliais ekranais, demonstruodami savo ketinimus atimti iš „Samsung“ šių mobiliųjų įrenginių rinkos dalį.

Manoma, kad išmanieji telefonai su dideliais ekranais bus viena pagrindinių 2013 metų tendencijų, o ja bandys sekti ne tik minėtos kompanijos, bet ir „Asus“, „LG“ bei „Sony“. Veikiausiai vienintelė „Apple“ neketina galynėtis planšetofonų kategorijoje – remiantis neoficialiais pranešimais, „iPhone 5S“, kuris turėtų pasirodyti trečiąjį ketvirtį, turės tokį pat 4 colių įstrižainės ekraną, kaip ir dabartinis „iPhone 5“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius