-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švaruolių klaviatūra „Logitech k310“ (apžvalga)

Įprastai išbandydamas įvairius įrenginius stengiuosi jų smarkiai nesutepti, tačiau šis kartas buvo kitoks. Bandydamas klaviatūrą „Logitech k310“ be jokios sąžinės graužaties užkandžiavau darbo vietoje, o vėliau beliko ją tiesiog nuplauti.
Vandeniui atsparią klaviatūrą „Logitech Washable Keyboard K310“ galima net skalbti
Vandeniui atsparią klaviatūrą „Logitech Washable Keyboard K310“ galima net skalbti / „Logitech“ nuotr.

Nors įpročio valgyti dirbant su kompiuteriu neturiu, kartais tenka. Dažniausiai tokiais atvejais patraukiu klaviatūrą, kad jos neišterliočiau, bet šįkart turėjau galimybę pasijausti tuo „komiksų gyku“, kuris šlamščia ir rašo vienu metu.

Bandymo įrankiai – mandarinai, trupanti bandelė, arbata ir šokoladas. Įveikus užkandžių rinkinį klaviatūra neatrodė taip baisiai, kaip tikėjausi, bet nusiplovus rankas ja dirbti nebūtų itin malonu (lipnūs mygtukai, trupiniai...). Taigi kartu prie prausyklės keliauja ir „Logitech k310“.

Instrukcijoje nurodoma, kad plauti galima net su indų plovikliu, tačiau, kadangi dėmės nebuvo tokios baisios, naudojau tik vandenį ir prie klaviatūros pridėtą šepetėlį. Taip pat nurodoma, kad klaviatūros negalima nardinti giliau nei į 30 cm gylį ir vandenyje laikyti iki 5 minučių. Man tiek neprireikė, tad nuprausęs klaviatūrą leidau jai išdžiūti ir ji vėl buvo pasiruošusi darbui.

Daugiau ypatingų naujovių ši klaviatūra neturi, bet tai nereiškia, kad jai kažko trūksta.

Patogu tai, kad mygtukai iškilūs, taigi rašant jaučiasi, kada mygtukas paspaudžiamas. Tokioms klaviatūroms būdingo mygtukų barškėjimo nėra. Be to, visi klavišai atskirti kelių milimetrų tarpu (veikiausiai tam, kad būtų patogiau valyti), o tai padeda išvengti „mistype‘o“, kuomet paspaudžiamas ne tas klavišas ar keli klavišai vienu metu.

Taip pat yra funkcinis mygtukas, kurį naudojant galima patogiai valdyti kompiuterio garsą, muzikos grotuvą, įsijungti interneto naršyklę, el. paštą, skaičiuotuvą ar išjungti kompiuterį.

Na ir dar norėtųsi pagirti akį traukiantį dizainą. Įvertino net „Apple“ produkcijos gerbėjai.

Kaina – apie 120 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius