-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Technologinius naujų „Bravia“ televizorių pranašumus jau gali išbandyti ir lietuviai

Šių metų pradžioje debiutavę „Sony“ nauji „Bravia“ raiškieji televizoriai pasiekė Lietuvos rinką. Naujieji „Bravia W“ serijos televizoriai yra aprūpinti pažangiausiomis vaizdo ir garso technologijomis, kurios padeda perteikti dar natūralesnes spalvas ir gilesnius įspūdžius. Daugiau papildomų funkcijų ir naujos derinimo su mobiliaisiais įrenginiais galimybės šiuos televizorius paverčia universaliu namų pramogų centru.
Kartu su „Bravia W“ televizoriais pateikiamas nuotolinio valdymo pultelis „One-touch Remote“ padeda akimirksniu sujungti televizorių su telefonu
Kartu su „Bravia W“ televizoriais pateikiamas nuotolinio valdymo pultelis „One-touch Remote“ padeda akimirksniu sujungti televizorių su telefonu / „Sony“ nuotr.

„Bravia W“ televizorių seriją sudaro keturi skirtingi modeliai: „KDL-W905A“, „KDL-W805A“, „KDL-W650A“, ir „KDL-600A“. Juose naudojamas „Sony“ sukurtas unikalus vaizdo apdorojimo variklis „X-Reality PRO“, kuris užtikrina, kad televizorių ekranuose visada bus atkuriamas itin detalus ir spalviniu tikslumu išsiskiriantis vaizdas nepriklausomai nuo turinio šaltinio. Ši televizorių serija naudoja ir „Motionflow XR“ technologiją, kuri tiksliau atkuria greitai besikeičiantį vaizdą veiksmo filmų ar kompiuterinių žaidimų metu.

Serijos flagmanas – modelis „W905A“ – yra aprūpintas unikalia „TRILUMINOS Display“ ekrano apšvietimo technologija, kuri įgalina turtingesnius, autentiškus atspalvius su subtiliais tonais ir nepriekaištingai atvaizduoja sudėtingesnes grynąsias spalvas, tokias kaip raudona, mėlyna ir žalia. Kartu su „Sony“ vaizdo technologijomis panaudota bendrovės „QD Vision“ sukurta technologija „Quantum Dot“ atkuria gerokai platesnį spalvų spektrą ir užtikrina žymiai natūralesnį ir gyvybingesnį vaizdą ekrane su didesniu gylio pojūčiu.

„Sony“ nuotr./„Bravia W8“ serijos televizorius
„Sony“ nuotr./„Bravia W8“ serijos televizorius

Minėtas „Bravia“ televizoriaus modelis taip pat išsiskiria netradiciniu garsiakalbių išdėstymu, kurie yra patalpinti į specialią už ekrano paslėptą 1,2 m ilgio ertmę. Tokia garsiakalbių konstrukcija, nepaisant iš priekio nepastebimos jų įrengimo vietos, leidžia išgauti kur kas sodresnius žemus ir žemesniuosius vidutinius garso tonus. Taip šie garsiakalbiai pagal atkuriamo garso kokybę prilygsta galingesnei aparatūrai, tai neabejotinai užtikrina daugiau geresnių pojūčių žiūrint veiksmo filmus, klausantis muzikos ar dialogų.

Visi „Bravia W“ serijos televizoriai turi integruotą belaidį interneto ryšį „Wi-Fi“ ir palaiko mobiliųjų įrenginių ekrano atvaizdavimo realiuoju laiku funkciją. Kartu su „W905A“ modeliu pateikiamas nuotolinio valdymo pultelis „One-touch Remote“ padeda akimirksniu sujungti televizorių su telefonu (jeigu telefonas palaiko NFC technologiją). 

Galop galimybė naudotis pasaulinio portalo „Sony Entertainment Network“ paslaugomis šiuos televizorius paverčia aukščiausio lygio pramoginiais kanalais. Šiais televizoriais taip pat galima naršyti internete ir naudotis populiariomis interneto paslaugomis, pavyzdžiui, „Youtube“, „Twitter“, „Skype“ ir „Facebook“.

Produktus apžiūrėti ir įsigyti galima didžiausiuose Lietuvos elektronikos prekių centruose.

Iki liepos 14 dienos įsigijus „Bravia W9“ modelio televizorių (55 ar 46 colių įstrižainės), dovanų gausite „Xperia Z“ išmanųjį telefoną. O įsigijus „Bravia W8“ modelio televizorių (55 ar 47 colių įstrižainės), dovanų gausite „Xperia L“ išmanųjį telefoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius