-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ klaida leidžia skelbti neištrinamus pranešimus ant kito žmogaus „Sienos“

Neseniai atrasta „Facebook“ klaida leidžia skelbti nepanaikinamus pranešimus ant draugų sąraše esančio žmogaus „Sienos“.
„Facebook“
„Facebook“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip tai veikia: kai užblokuojate žmogų „Facebook“, jis nebegali matyti turinio, kurį jūs paskelbėte socialiniame tinkle – taip pat ir žinučių (ar nuotraukų, vaizdo įrašų), kurias parašėte ant jo „Sienos“. Kadangi šio turinio nemato, jis negali ir jo ištrinti. Šio turinio nebemato ir jį paskelbęs asmuo, tačiau kitiems socialinio tinklo nariams jis lieka matomas.

Vienintelis būdas jiems vėl pamatyti šias žinutes – panaikinti blokavimą. Mashable.com žurnalistai tai išbandė ir patvirtino, kad ši klaida iš tiesų egzistuoja.

Pasirenkant užblokavimo veiksmą „Facebook“ įspėja, kad negalėsite matyti šio asmens profilio ar su juo susisiekti. Tačiau problema ta, kad užblokuotasis nėra įspėjamas, kai kas nors atlieka šį veiksmą. Taigi gali būti, kad jis niekada nesužinos, ką ant jo „Sienos“ pridirbo užblokuoti nusprendęs žmogus.

„Facebook“ atstovai buvo informuoti apie šią problemą ir ieško sprendimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius