Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel“ tris kartus padidino 3G ryšio aprėptį pajūryje ir pagerino mobiliojo interneto kokybę aplink Vilnių

Bendrovė „Omnitel“ pranešė, kad tris kartus padidino 3G ryšio aprėptį apie pajūrio miestus bei pagerino trečiosios kartos mobiliojo ryšio tinklo kokybę, aprėptį ir mobiliojo interneto greičius aplink Vilnių, kur gausu vasarnamių, vilniečių pamėgtų ežerų ir sodų bendrijų.
Mobilusis internetas.
Mobilusis internetas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Aplink Vilnių „Omnitel“ 3G tinklas atnaujintas maždaug 30-40 kilometrų spinduliu – nuo Vievio iki pat Baltarusijos sienos, apimant Kernavę, Maišiagalą, Nemenčinę, Šumską, Medininkus ir Kirtimus. 

Bendrovės žiniasklaidai išplatintame pranešime teigiama, kad Lietuvos pajūryje „Omnitel“ trečiosios kartos tinklo aprėptis buvo padidinta tris kartus. Šventojoje, Kretingoje, Gargžduose, Nidoje, Juodkrantėje, Giruliuose, Priekulėje ir kituose miesteliuose bei aplink juos gyvenantys ir poilsiaujantys „Omnitel“ klientai 3G ryšiu nuo šiol gali naudotis kur kas didesnėje teritorijoje.  

Mobiliojo ryšio operatoriaus atstovų teigimu, šiltuoju metų laiku mobiliojo interneto naudojimas pajūryje ir kituose Lietuvos kurortuose, taip pat prie vandens telkinių aplink Vilnių, pavyzdžiui, Trakuose, itin išauga savaitgaliais. Pajūryje ir didžiuosiuose šalies kurortuose mobiliojo interneto vartojimas vasarą išlieka didelis ir darbo dienomis. „Tai rodo, kad daug Lietuvos gyventojų atostogauja savo šalyje“, – komentuoja „Omnitel“ viceprezidentė klientams Lina Galatiltė.

Pranešama, kad balandžio mėnesį, „Omnitel“ išplėtė ir modernizavo aplink greitkelį Vilnius-Kaunas esantį 3G tinklą: mobiliojo ryšio tinklo padengimas tarp Vilniaus ir Kauno, 60 kilometrų atstumu nuo greitkelio, pagerėjo 4 kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius