Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

ESET pristatė šeštosios kartos antivirusines programas

Pasaulinė saugumo sprendimų kūrėja ESET pristatė naują, šeštosios kartos antivirusinę programą „ESET NOD32 Antivirus 6“ ir visapusiškos apsaugos sprendimą „ESET Smart Security 6“ su unikalia „Anti-Theft“ funkcija, kuri apsaugo duomenis kompiuterio praradimo atveju.
Kompanijos ESET logotipas
Kompanijos ESET logotipas / ESET nuotr.

Naujas programas papildo apsaugos nuo sukčiavimo atakų modulis ir „Social Media Scanner“ programėlė.

„Per 25 metus ESET kuriamos apsaugos technologijos gerokai pažengė į priekį, atsižvelgiant į naujus vartotojų įpročius bei poreikius duomenų apsaugai. Vien apsaugos tarp namų sienų nebepakanka – žmonės su nešiojamais kompiuteriais keliauja į darbą ir keliones, duomenų apsauga įrenginio praradimo atveju tampa savaime suprantamu dalyku“, – pasakoja ESET sprendimams Lietuvoje atstovaujančios bendrovės „NOD Baltic“ vadovas Tomas Parnarauskas.

Pasaulinio tyrimų projekto, matuojančio saugumo sprendimų efektyvumą, „Online Security Brand Tracker“ apklausos duomenimis, 68 proc. kompiuterių naudotojų apsaugą nuo sukčiavimo svetainių laiko kaip itin svarbią, o net 80 proc. jaučia poreikį apsaugoti savo duomenis ir įrenginius vagystės atveju. Duomenų apsauga nuo vagystės yra trečioje vietoje renkantis antivirusinę programą.

Naujos kartos „ESET Smart Security 6“ buvo papildyta „Anti-Theft“ moduliu, padedančiu nustatyti prarasto nešiojamo kompiuterio buvimo vietą, taip pat leidžiančiu stebėti įrenginiu atliekamą veiklą ir jį naudojantį asmenį jam to nežinant per integruotą kompiuterio kamerą. Taip pat yra galimybė nusiųsti pranešimą kompiuterį radusiam asmeniui ir taip padidinti įrenginio atgavimo galimybes.

Abiejose ESET programose integruotas sustiprintas apsaugos nuo sukčiavimo modulis, kuris apsaugo vartotojų prisijungimo vardus ir slaptažodžius bei el. bankininkystės duomenis nuo bandymų juos pasisavinti kenkėjiškais tikslais.

Papildoma programėlė „ESET Social Media Scanner“ apsaugo socialinio tinklo „Facebook“ vartotojus nuo kenkėjiško turinio profilyje, naujienų sraute ar privačiose žinutėse, net atsijungus nuo interneto. Programėlė taip pat tikrina vartotojo draugų „Sienas“. Aptikus užkrėstą objektą, vartotojas informuojamas el. paštu.

„ESET NOD32 Antivirus 6“ ir „ESET Smart Security 6“ naudoja atnaujintą grėsmių nuskaitymo variklį, kartu su trečiosios kartos „ThreatSense“ technologija ir „ThreatSeanse.Net Advanced Heuristics“ bei debesų kompiuterija paremta „LiveGrid“, todėl veikia dar sparčiau ir efektyviau nuskaito visas grėsmes. Abi programos sertifikuotos ir pilnai suderinamos su nauja operacine sistema „Windows 8“.

Daugiau informacijos apie naujas antivirusines programas rasite ESET tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius