-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie skaitmeninę televiziją konsultuoja specialistai. Antra dalis

Kad gyventi būtų smagiau, televizorius rodytų geriau, o mėgstamos programos, laidos ir filmai mus džiugintų kasdien, pateikiame dar vieną porciją atsakymų į dažnai kylančius klausimus. Šįkart komentuoja Ryšių reguliavimo tarnybos specialistas Augutis Čėsna.
Televizija
Televizija / 123rf nuotr.

Nuo ko priklauso skaitmeninio signalo kokybė naudojant lauko ar kambarinę anteną?

Skaitmeninio signalo stipris, o kartu ir kokybė, priklauso nuo atstumo iki televizijos siųstuvo ir kliūčių, kurios atsiranda signalo sklidimo kelyje.

Kai siuntimo stotis yra netoli, antena gali būti ir kambarinė. Gyvenantiems atokiau nuo siuntimo stočių, teks antenas tvirtinti lauke ir daugiau dėmesio skirti jos stiprinimui.

Kokios šiuo metu skaitmeniniu antžeminiu būdu transliuojamos programos yra nemokamos?

Šiuo metu nemokamai galima žiūrėti LTV, LTV2, TV3, TV6, LNK, TV1, LIUKS!, „InfoTV“, BTV, „Lietuvos ryto“, TV Polonia ir BBC programas.

Turite daugiau klausimų, o gal nežinote, ar Jūsų antena tikrai yra tinkama priimti skaitmeninę televiziją? Nedelskite – skambinkite nemokama telefono linija 8 800 00150 arba užsukite į interneto svetainę www.skaitmenine2012.lt.

Skaitmeninės televizijos plėtros skatinimo projektas finansuojamas Europos sąjungos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.

Logotipas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius