-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

11-ąjį gimtadienį minintis „Facebook“ ragina švęsti draugystę

Socialinis tinklas „Facebook“ „gimė“ 2004-ųjų vasario 4 d. Šįmet jis švenčia jau 11-ąjį gimtadienį.
„Facebook“
„Facebook“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ta proga socialiniame tinkle prieš daugiau kaip dešimtmetį tinklą sukūręs Markas Zuckerburgas pasidalijo žinute, raginančia švęsti draugystę.

2004 metais pasaulį išvydo pirmoji „Facebook“ versija, kuri vadinosi Thefacebook.com. Vėliau pavadinimas buvo supaprastintas. Turėjęs būti tik akademinės bendruomenės socialiniu tinklu, „Facebook“ išaugo į pasaulinio lygio kompaniją.

Ačiū, kad esate mūsų draugų bendruomenės dalimi. Šiandien švęskime draugystę, – socialiniame tinkle rašė M.Zuckerburgas.

„Draugai, šiandien diena, skirta švęsti. Šiandien „Facebook“ gimtadienis, tačiau šiandien reikia kalbėti ne apie šventimą. Reikia kalbėti apie draugystę. Nesame įpratę švęsti draugystės. Augdami, mes mokomės, kad namų darbai ir choras yra svarbesni ir kad reikia atlikti visas pareigas prieš susitinkant su draugais. Vėliau, suaugę mes darbą iškeliame aukščiau draugų ir šeimos. Draugystė nėra atsitraukimas nuo svarbių dalykų gyvenime. Draugystė yra tai, kas suteikia prasmę mūsų gyvenimams.

Mūsų draugystės verčia pasaulį suktis. Mes juokiamės, verkiame, mokomės su savo draugais. Mes valgome, apsipirkinėjame, dirbame su draugais. Ir kai mes kovojame už tai, kuo tikime ir keičiame pasaulį, tai darome su savo draugais.

Mes visi atliekame savo vaidmenį šioje kelionėje, norėdami sujungti pasaulį, svarbu prisiminti, kad reikia švęsti tai, kas yra viso to prasmė – draugystę. Ačiū, kad esate mūsų draugų bendruomenės dalimi. Šiandien švęskime draugystę“, – socialiniame tinkle rašė M.Zuckerburgas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius