-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Alcatel Idol 3“ – padorūs telefonai už kelis šimtus dolerių

Turbūt daugelis dar prisimena bendovės „Alcatel“ telefonus, kurių prieš keliolika metų buvo gausu Lietuvos mobiliųjų operatorių salonuose. Vėliau „Alcatel“ Europoje gerokai aprimo, tačiau niekur nedingo – tyliai gamino biudžetinius telefonus, juos tebegamina iki šiol. Šįmet Barselonoje vykusioje parodoje „Mobile World Congress“ prancūzai pademonstravo du itin pigius telefonus „Alcatel Idol 3“ vos už kelis šimtus dolerių.
Išmanūs telefonai „Alcatel Idol 3“
Išmanūs telefonai „Alcatel Idol 3“ / Pauliaus Grinkevičiaus nuotr.

Dabar „Alcatel“ jau parduoda daugiau išmanių telefonų nei įprastinių ir siekia įsitvirtinti išmaniųjų telefonų rinkoje. Pagal telefonų pardavimus Lotynų Amerikoje, jei neskaitytume Brazilijos, „Alcatel“ yra pirmi, Europoje – penkti, o pagrindinė rinka yra Rusija, kur prancūzai pagal telefonų pardavimus užima antrą vietą.

Šiame stereo garsu skambančiame telefone įrengti du garsiakalbiai ir telefonu galėsite kalbėti jį paėmę bet kuria puse.

„Idol 3“ telefonų įmantrybių yra ta, kad jų ekraną galima naudoti iš abiejų pusių: jei laikysite telefoną statmenai ir paversite 180 laipsnių kampu, automatiškai pasisuks ir visas telefono meniu. O svarbiausia – šiame stereo garsu skambančiame telefone įrengti du garsiakalbiai ir telefonu galėsite kalbėti jį paėmę bet kuria puse.

Prancūzai tikina, kad norint telefone įdiegti tokią iš pažiūros paprastą funkciją reikėjo gerokai padirbėti – pakeisti mikrofonus, algoritmus ir anteną.

„Alcatel“ išleido du tos pačios serijos „Idol 3“ telefonus, kurie skiriasi dydžiu ir beveik visomis techninėmis charakteristikomis.

Telefonų korpusai dengti plastiku ir, reikia pasakyti, kad, kaip už keletą šimtų dolerių, atrodo gana neblogai.

„Alcatel Idol 3“ bus išleisti tokių pat dydžių kaip ir šeštos kartos „iPhone“ – 4,7 ir 5,5 įstrižainės colio.

Didesnysis – galingesnis ir turi Full HD (401 ppi) LCD ekraną, naują „Snapdragon 615“ lustą su 1,5 GHz ir 1GHz taktinio dažnio Cortex-A53 procesoriais bei 2 GB operatyviosios atminties.

Telefonas taip pat turi 8 MP priekinę ir 13 MP galinę kameras.

Mažesnysis bus HD raiškos, veiks su „Snapdragon 410“ lustais ir keturių branduolių 1,2 GHz taktinio dažnio „Cortex-A53“ procesoriumi, turės 5MP priekinę ir 13 MP galinę kameras, 8 GB vidinės atminties ir 1 GB RAM.

Abu telefonai turės „Android Lollopop 5.0“ operacinę sistemą.

Viską sudėję matome du neprastų parametrų telefonus už gana mažą kainą – mažesnysis kainuos 200 dolerių, o 5,5 colio – 250 dolerių. Jais ketinama pradėti prekiauti kovo mėnesį. „Alcatel“ atstovai patikino, kad telefonų tikrai sulauksime ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius