Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amazon“ sugalvojo, kaip į namus įleisti kurjerį, kuomet nieko nėra namie

JAV internetinės prekybos milžinė „Amazon“ pristatė naujovę savo abonentinės „Prime“ paslaugos klientams – išmanusis užraktas ir kamera prekių pristatymui į namus, kai užsakovo nėra namuose.
Ši kamera – dalis sistemos, leidžiančios kurjeriams pristatyti paketus į namus, kai namie nieko nėra
Ši kamera – dalis sistemos, leidžiančios kurjeriams pristatyti paketus į namus, kai namie nieko nėra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Amazon Key“ rinkinys lapkričio 8 d. pasirodys 37-iuose Amerikos miestuose, nurodoma kompanijos pranešime spaudai. Šis rinkinys yra skirtas užtikrinti saugų ir sekamą prekių pristatymą į namus, kai pirkėjo nėra namuose.

Nuo 250 JAV dolerių kainuosiančiame rinkinyje yra prie interneto prijungta „Amazon Cloud Cam“ kamera ir išmanusis „Yale“ arba „Kwikset“ firmos užraktas. „Prime“ paslaugos klientai taip pat galės naudotis išmaniąja programėle savo telefone ir stebėti, kaip į jų namus, jiems nesant, yra pristatomas užsakymas.

Užraktas leis siuntos pristatytojui patekti į pirkėjo namus, o „Amazon“ tikrins, ar atvažiavo tinkamas vairuotojas, jis yra tinkamoje vietoje, tinkamu metu, prieš atrakindamas užraktą.

Kamera leis stebėti ir įrašyti, kaip pristatomas siuntinys.

VIDEO: Amazon Key - October 2017

Paminėtina, kad kurjeriui nebus suteikiamas joks įėjimo kodas, nes durys bus atidaromos internetu.

„Amazon Key“ leis klientams nesijaudinti žinant, kad jų siuntiniai yra saugiai pristatomi į namus ir lauks jų, kai jie į žengs į namus“, – sakė „Amazon“ viceprezidentas prekių pristatymui Peteris Larsenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius