-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ atšaukia kai kuriuos „MacBook Pro“: gali savaime užsidegti

Praėjusiais metais „Apple“ teko pripažinti „MacBook Pro“ klaviatūros problemas ir prietaisus remontuoti pagal garantines sąlygas. Tačiau tuo „Apple“ nešiojamųjų kompiuterių defektų istorija nesibaigė: Pro modelio naudotojams vėl teks susisiekti su aptarnavimo centrais, šį kartą dėl rimtesnės priežasties.
13 colių įstrižainės „MacBook Pro“
13 colių įstrižainės „MacBook Pro“ / Scanpix nuotr.

„Apple“ paskelbė atšaukianti 2015 m. viduryje išleistus „MacBook Pro“ modelius. Oficialiame bendrovės tinklalapyje perspėjama, kad šie modeliai gali užsidegti dėl įmontuotos baterijos problemų.

Pavojų kelia visi kompiuteriai, pagaminti nuo 2015 m. rugsėjo iki 2017 m. vasario mėnesio. Šių kompiuterių savininkams kompanija siūlo nemokamai pakeisti potencialiai pavojingą komponentą įgaliotuose aptarnavimo centruose. Procedūra trunka nuo vienos iki dviejų savaičių.

Anksčiau aparatūros problemų buvo aptikta ir naujausiame „MacBookPro“ modelyje. Nešiojamojo kompiuterio naudojamas „Intel Core i9“ procesorius greitai perkaista ir dėl to pastebimai sumažina CPU dažnį. Pažymėtina, kad „Intel“ atstovai tokį savo gaminio elgesį pavadino normaliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius